Strategii de poziționare Ana Hotels Sport

Proiect
7/10 (1 vot)
Ă
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: pptx
Pagini : 23 în total
Mărime: 4.83MB (arhivat)
Publicat de: Maxim Duma
Puncte necesare: 7

Extras din proiect

Pozitionare

Ana Hotels Sport Poiana Brasov, situat într-o locație pitorească de la poalele Muntelui Postăvaru, lângă pârtiile de schi și în mijlocul unei păduri de pin oferind cazare în stațiunea Poiana Brașov.

Istoric si dezvoltare

Holdingul de societati comercialeANA isi are inceputurile in toamna anului 1990.Numele sau este inspirat din frumoasele legende romanesti, fiind asociat astazi cu o poveste de succes in afaceri.

Lucrările de renovare și modernizare a fostului hotel SPORT din Poiana Brașov au avut ca scop transformarea acestuia într-un nou concept, SPORT HOTEL & SPA: numărul total de camere a sporit de la 89 la 104; spațiile publice au fost extinse, în prezent existând: 11 săli de conferințe; un restaurante recondiționat în totalitate; barurile LOBBY BAR și HAVANA LOUNGE

Viziune si obiective

Obiective:

preoocuparea pentru angajati

satisfactia clientilor

viziune permanenta spre extindere

Viziune: dezvoltarea unui brand puternic ce are are la baza atat satisfactia clientilor in ceea ce priveste raportul calitate-pret, cat si multumirea angajatilor .

Ce ofera hotelul?

Împletind stilul bavarez cu minimalismul design-ului contemporan, camerele creează atmosfera intimă și elegantă a unui refugiu la înălțime. Oaspetii se pot bucura de privileștea minunată a pădurii din apropiere și se pot relaxa în paturi reconfortante, cu saltele ergonomice, perne pufoase și cearșafuri fine. Camerele spatioase au o ambianță cochetă si ofera un confprt rafinat.

Camerele

Restaurante

Conferinte

SPA

Strategii de marketing adoptate

Strategia de produs/ serviciu

Pentru a putea reacționa prompt la cerințele pieței, Complexul ANA HOTELS încerca să-și constituie un sistem de avertizare timpurie, de natură să-i permită identificareatendințelor majore ale mediului socio-economico-cultural și ecologic în care acționează.Un astfel de sistem devine viabil prin desfășurarea unor cercetări de marketingsistematice și riguroase ce-și găsesc materializarea în mixul de marketing. În acest sens managerul Hotelului ANA HOTELS a conceput un chestionar care se gaseste în fiecare cameră, clienții fiind rugați să -l completeze înainte de plecare. Pentru hotel este o oportunitate eficientă de a testa calitatea seriviciilor prestate precum și nevoia de îmbunatatire a lor.Astfel este adoptată o strategie de menținere și îmbunătățire a calităților produselor turistice oferite

Implicatiile sezonalitatii au condus la adoptarea unei strategii de diversificare a produsului turistic. Hotelul Sport&SPA se adresa în principal turismului de sejur un impact puternic asupra acestuia având sezonalitatea.

Pentru atragerea unor noi segmente de piață, și anume turismul de afaceri hotelul a investit mult in dezvoltarea si modernizarea salilor de conferinte. S-au conceput oferte speciale pentru atragere pieței oamenilor de afaceri, mai ales prin includerea în pachetele turistice a serviciilor de masaj și relaxare.

Conținut arhivă zip

  • Strategii de pozitionare Ana Hotels Sport.pptx

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?