Misiunea, Viziunea și Obiectivele SC Rematholding Co SRL

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 7 în total
Cuvinte : 1757
Mărime: 229.09KB (arhivat)
Publicat de: Florea Gheorghiță
Puncte necesare: 0
ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE BUCUREŞTI FACULTATEA DE CIBERNETICĂ, STATISTICĂ ŞI INFORMATICĂ ECONOMICĂ

Extras din referat

S.C. REMATHOLDING CO S.R.L. este una din cele mai importante companii din domeniul managementului integrat al deşeurilor din România, specializată în recuperarea materialelor reciclabile sortate, având o cifră de afaceri pentru anul 2008 de 384 355 486 RON şi o cifră de afaceri de 314 180 073 RON pentru 2009, un număr de 130 angajaţi şi un parc specializat de 135 utilaje şi echipamente. Aceasta prestează activitatea de valorificare şi reciclare a deşeurilor în municipiul Bucureşti ( în zona Chitila şi Berceni) precum şi în localități din județele Buzău, Prahova, Vrancea, Dâmboviţa, Olt şi Dolj. De asemenea, este o societate comercială cu capital privat forma sa juridică fiind societate cu răspundere limitată, cu un capital social de 777.600 RON.

Scurt istoric

Înfiintarea companiei are loc în anul 2003, având ca obiect de activitate recuperarea materialelor reciclabile, colectarea, valorificarea şi comercializarea deşeurilor feroase şi neferoase.

În 2004 are loc achiziţionarea pachetului majoritar la SC REMAT VRANCEA SA şi se deschide punctul de lucru operaţional Remat din Berceni. Cifra de afaceri este de 19,2 milioane euro.

În 2005 se achiziţioneaza pachetul majoritar al SC REMAT BUCURESTI SUD SA şi se deschid punctele de lucru Remat la Ploieşti şi Buzau. La Ploieşti se începe modernizarea punctului de lucru (hala de depozitare,platforma betonată,birouri) şi punerea în funcţiune a unei instalaţii de tocat fier. Cifra de afaceri este de 38,7 milioane euro.

În 2006 se achiziţioneaza pachetul majoritar al SC REMAT DAMBOVITA SA şi se deschide un alt punct de lucru Remat la Chitila. Cifra de afaceri este de 70 milioane euro.

În 2007 au loc lucrări de modernizare la punctul de lucru Remat Chitila. Utilaje achiziţionate: foarfecă de tăiat deşeurile de fier, un Shredder pentru tocarea deşeurilor feroase şi instalaţia Sandflow de separare în medii dense a materialelor neferoase, cea mai mare de acest fel din Europa de Est. Cifra de afaceri este de 88 milioane euro.

În 2008 se efectueaza lucrări de modernizare la halele din punctele de lucru Chitila şi Ploieşti şi se fac noi achiziţii: teren la Buzău, containere, camioane cu remorci, sisteme de securitate, utilaje pentru punctul de lucru Chitila (încărcător frontal Wola, instalaţie de prelucrare a deşeurilor neferoase, foarfecă hidraulică, stivuitor). Cifra de afaceri peste 100 milioane euro.

În 2009 au loc:

-lucrări de modernizare a căii ferate de la Chitila;

-achiziţionare: boxe de depozitare, presă de balotat deşeuri, staţie pentru recuperare Freon, camioane MAN cu macarale, caterpillar, containere de depozitare, motostivuitor.

-achiziţionarea şi punerea în funcţiune a Instalaţiei Eldan de reciclare şi procesare a DEEE-urilor cât şi a cablurilor electrice.

În 2010 se deschid două puncte de lucru noi la Brăila şi Constanţa. Şi are loc o nouă achiziţionare de : instalaţie de dezmembrat televizoare, sistem de detectare a radioactivitaţii, hală pentru nemetalice, presă de balotat hârtie, shredder pentru hârtie TR 800, sistem de cântărire auto, autoutilitare IVECO, containere de depozitare, fuchs, motostivuitor, încărcător frontal, presscontainere, presă de neferoase, sistem de detecţie a radioactivităţii pentru camioane, cântar electronic 100 t.

Preview document

Misiunea, Viziunea și Obiectivele SC Rematholding Co SRL - Pagina 1
Misiunea, Viziunea și Obiectivele SC Rematholding Co SRL - Pagina 2
Misiunea, Viziunea și Obiectivele SC Rematholding Co SRL - Pagina 3
Misiunea, Viziunea și Obiectivele SC Rematholding Co SRL - Pagina 4
Misiunea, Viziunea și Obiectivele SC Rematholding Co SRL - Pagina 5
Misiunea, Viziunea și Obiectivele SC Rematholding Co SRL - Pagina 6
Misiunea, Viziunea și Obiectivele SC Rematholding Co SRL - Pagina 7

Conținut arhivă zip

  • Misiunea, Viziunea si Obiectivele SC Rematholding Co SRL.docx

Alții au mai descărcat și

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Ai nevoie de altceva?