Prezentarea Agenției de Imobiliare Star Intermed

Referat
7/10 (2 voturi)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 14 în total
Cuvinte : 2580
Mărime: 18.27KB (arhivat)
Publicat de: Anonymous A.
Puncte necesare: 0

Extras din referat

Istoricul firmei

Povestea de succes a companiei STAR INTERMED SRL incepe cu perioada anilor ‘90, declansata fiind de ideile inovatoare ale fondatorilor acesteia si sustinuta prin eforturi materiale proprii.

S-a reusit astfel, printr-un volum enorm de munca, sa se ofere potentialilor clienti din Romania o alternativa rentabila si eficienta privind activitatile imobiliare.

Ulterior, datorita calitatii serviciilor oferite, dar si a rapiditatii si sigurantei efectuarii vanzarii ,cumpararii si inchirierii bunurilor imobiliare am reusit sa onoram exigentele celor mai reprezentativi exponenti ai vietii economice.

Astfel s-a înfiinţat STAR INTERMED cu sediul înregistrat la Registrul Comerţului şi s-a constituit în anul 1990, având durata de funcţionare prevăzută pe termen nelimitat.

Societatea Comercială STAR INTERMED este personă juridică română ce îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu legile române şi prevederile actului constitutiv.

Societatea are 30 de angajaţi dintre care: director general, director departament vanzare-cumparare, director departament inchirieri, director de marketing.

Societatea STAR INTERMED are sediul central în Romania, loc Bucuresti, sector 2 str. Avrig nr 41,Bl 460 ,parter, ap 2 ganizată pe 2 filiale, situate in Bucureşti, in zona Drumul Taberei sector 6,respectiv Colentina sector 2.

Agentia inobiliara este o societate comerciala cu personalitate juridica care are ca obiect de activitate servicii imobiliare pe baza de contract de comision.Societatea comerciala poate fi definita ca o grupare de persoane , constituita pe baza unui contract de societate si beneficiind de personalitate juridica.

Obiect de activitate

Principalul obiectul de activitate al agenţiei STAR INTERMED este reprezentat de vânzarea,cumpararea si inchirierea bunurilor imobiliare( case,vile ,terenuri,apartamente,garsoniere).

Descrierea pe scurt a unor imobile :

-o casa : ¬constructie 2005,P+1,toate utilitatile, suprafata 200m,zona 13 septembrie,strada Valcele nr 34,curte 250m,pret 300.000 euro.

-un apatament:confort 1 ,decomandat,3 camere,etaj 3/8,suprafata 80m,parchet,termopane,aer conditionat,stradal,bloc din 1987,zona Iancului ,pret 80.000 euro.

-o garsoniera:confort 1,decomandata,etaj 1/ 4,suprafata 40 m, parchet,termopane,aer conditionat,stradal,bloc din 1985,zona Colentina ,45.000 euro.

Pe langa acest obiect principal de activitate , societate comerciala de imobiliare va mai desfasura una sau mai multe activitati dupa cum urmeaza:

editare ziarelor

editare revistelor

editarea inregistrarilor sonore

alte activitati de editare

alte activitati de tiparire

legatorie si finisaje

servicii pregatitoare de tiparire

comert cu amanuntul in magazine specializate al cartilor

comert cu amanuntul prin standuri in piete

comert cu amanuntul neefectuat prin magazine

activitati de studiere a pietei si de sondaj

activitati de consultanta pentru afaceri si management

publicitate

Un nou pas in imbunatatirea continua a calitatii serviciilor oferite a fost reorganizarea fluxului informational. Acest fapt a permis scaderea timpului de tranzit al informatiilor si, implicit, a timpului de tranzit al expeditiilor procesate de noi. Avand la baza o dotare tehnica de exceptie noul flux a permis deschiderea de noi campuri de actiune si furnizarea de servicii suplimentare.

Astfel, caracterizata de un dinamism specific, STAR INTERMED nu numai ca a tinut pasul cu evolutiile actuale, ba chiar a reusit sa anticipeze potentialul multor schimbari, dezvoltand o infrastructura puternica si adaptabila nevoilor in continua crestere. Acesta este secretul nostru prin care reusim sa atragem clienti din toate categorile.

Agentii colaboratoare si concurenta

Tendintele actuale de crestere a activitatilor agentilor economici precum si planurile lor de dezvoltare ulterioara constituie premiza liniei de dezvoltare a companiei noastre.

Astfel parteneriatele incheiate cu companii representative in Romania ne-au deschis o noua viziune a modului in care trebuie sa reactionam cu mediul economic actual.

Preview document

Prezentarea Agenției de Imobiliare Star Intermed - Pagina 1
Prezentarea Agenției de Imobiliare Star Intermed - Pagina 2
Prezentarea Agenției de Imobiliare Star Intermed - Pagina 3
Prezentarea Agenției de Imobiliare Star Intermed - Pagina 4
Prezentarea Agenției de Imobiliare Star Intermed - Pagina 5
Prezentarea Agenției de Imobiliare Star Intermed - Pagina 6
Prezentarea Agenției de Imobiliare Star Intermed - Pagina 7
Prezentarea Agenției de Imobiliare Star Intermed - Pagina 8
Prezentarea Agenției de Imobiliare Star Intermed - Pagina 9
Prezentarea Agenției de Imobiliare Star Intermed - Pagina 10
Prezentarea Agenției de Imobiliare Star Intermed - Pagina 11
Prezentarea Agenției de Imobiliare Star Intermed - Pagina 12
Prezentarea Agenției de Imobiliare Star Intermed - Pagina 13
Prezentarea Agenției de Imobiliare Star Intermed - Pagina 14

Conținut arhivă zip

  • Prezentarea Agentiei de Imobiliare Star Intermed.doc

Alții au mai descărcat și

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Managementul Calității

Integrarea României în Comunitatea Economică Europeană - un vast spaţiu în care funcţionează principiile liberei circulaţii a produselor,...

Agenți imobiliari

Modulul 1 Tema 1 MANAGEMENTUL AGENTIILOR IMOBILIARE 1.1 Definirea notiunii de management Cuvantul management corespunde, din punct de vedere...

Starlact - Plan de Afaceri

Sinteza planului Planul de afaceri este documentul construit pentru a determina drumul de parcurs al unei intreprinderi într-o anumita perioada de...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Managementul Serviciilor

1CONŢINUTUL ŞI SFERA DE CUPRINDERE A SERVICIILOR 1.1 Contribuţia serviciilor la crearea avuţiei Teoria economică împarte economia, în mod...

Managementul Imobiliar

Tema I: Conceptul de management imobiliar sau de administrare a imobilului 1.1 Noţiuni generale Asupra sistemului de administrare a imobilului...

Produsele pieței imobiliare - Tipuri de proprietăți imobiliare

3. Produsele pietei imobiliare. Tipuri de proprietati imobiliare. Conform Standardelor Internationale de Evaluare (IVS), proprietatea imobiliara...

Ai nevoie de altceva?