Raport de Cercetare pe Restaurantul Belvedere

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 8 în total
Cuvinte : 1483
Mărime: 936.72KB (arhivat)
Publicat de: Doru Gal
Puncte necesare: 6

Extras din referat

1.Introducere

Restaurantul Belvedere este locul ideal pentru a organiza mese festive, petreceri private sau mici întâlniri de afaceri având sediul într-o frumoasă clădire ce în trecut a fost conac. Acesta este parte a Hotelului Belvedere ce se află în centrul orașului Botoșani, la doar câteva minute de mers pe jos de cele mai importante obiective culturale și administrative.

Restaurantul oferă clienţilor săi un meniu diversificat la preţuri speciale cu mâncăruri româneşti şi internaţionale. Când vremea este plăcută, oaspeţii se pot bucura de mese pe terasa frumos amenajată. Indiferent dacă se organizează un eveniment în sălile de aici, o şedinţă la birou sau o petrecere acasă, serviciul de catering sta la dispoziţia clienţilor atât cu meniuri tradiţionale cât şi cu platouri pentru un bufet fără cusur.

2.Obiective

-Identificarea aşteptărilor pe care le au clienţii atunci când vin la restaurantul Belvedere;

-Identidicarea modului în care cientii percep serviciile restaurantului Belvedere;

-Identificarea gradului de satisfacţie a clienţilor în ceea ce priveşte serviciilor oferite în restaurantul Belvedere.

3.Metodologie

În scopul realizării acestei cercetări a fost folosită ancheta prin chestionar în cadrul restaurantului “Belvedere”. Datele obţinute în urma chestionării clienţilor au fost introduse într-o bază de date excel.

4. Eşantionare

Descriere: persoanele chestionate sunt clienţi ai restaurantului, atât femei cât şi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 35 şi 55 de ani a căror venituri lunare sunt mai mari de 1500 Ron. Intervievaţii fac parte din clienţi ai restaurantului care au fast de cel puţin 2 ori în incinta lui.

Mărime: chestionarele au fost aplicate la un număr de 30 de persoane.

Metoda de eşantionare: pentru realizarea raportului de cercetare nu am avut un anumit tipar de persoane după care să ne ghidăm, ci alegerea respondenţilor a fost aleatoare.

5. Instrument

Chestionarul folosit în această anchetă are rolul de a măsura percepţia asupra calităţii, iar scala folosită este scala SERVQUAL standard cu cele 5 dimensiuni: încredere, Tangibilitate, receptivitate, siguranţă şi empatie.

6. Operaţionalizare

Datele au fost prelevate la începutul lunii decembrie, în decursul unei singure zile 10.12.2011 , dată în care a fost organizată în cadrul restaurantului Belvedere o petrecere aniversară.

Preview document

Raport de Cercetare pe Restaurantul Belvedere - Pagina 1
Raport de Cercetare pe Restaurantul Belvedere - Pagina 2
Raport de Cercetare pe Restaurantul Belvedere - Pagina 3
Raport de Cercetare pe Restaurantul Belvedere - Pagina 4
Raport de Cercetare pe Restaurantul Belvedere - Pagina 5
Raport de Cercetare pe Restaurantul Belvedere - Pagina 6
Raport de Cercetare pe Restaurantul Belvedere - Pagina 7
Raport de Cercetare pe Restaurantul Belvedere - Pagina 8

Conținut arhivă zip

  • Raport de Cercetare pe Restaurantul Belvedere.doc

Alții au mai descărcat și

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Ai nevoie de altceva?