Felicitări Valentine's Day

Proiect
6/10 (2 voturi)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 7 în total
Cuvinte : 1588
Mărime: 33.76KB (arhivat)
Publicat de: Flaviu Oprea
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Zait Adriana
feaa,uiac,iasi

Extras din proiect

S.C. LOVE HAPPENDS S.R.L. a fost fondata în anul 2000 cu sediul in Iasi, str. Lt. Stoicescu, Nr. 5. Este o societate comerciala cu capital integral privat, specializata in realizarea si comercializarea felicitarilor, invitatiilor pliantelor, fluturasilor pentru ocazii speciale.

Din anul fondarii suntem prezenti pe piata româneasca cu o variata gama de produse si am reusit sa ne stabilim pe pietele tarilor vecine obtinând o cota de piata relativ mica dar în continua crestere. În anul 2002 am implementat sistemul international de calitate ISO9001 obtinând certificatul de calitate al firmei americane “SPECIAL”. Astfel produsele noastre poseda indici de calitate care pot satisface pe deplin cele mai exigente cerinte ale consumatorilor.

Punctul forte al societatii noastre il constituie realizarea si comercializarea de felicitari destinate zilei de 14 februarie. Dispunem de cei mai buni designeri, de o inalta tehnologie grafica si materiale de cea mai buna calitate pentru conceperea celor mai extravagante, speciale si cele mai practice felicitari la care poate spera si cel mai pretentios client. Programele informatice ne sunt furnizare de nume mari ale industriei IT cum ar fi: Microsoft, AdobePhotoshop si Corel Draw, iar resursele materiale de cea mai buna calitate sunt asigurate de producatori de prestigiu din domeniu. Dezvoltarea produselor se realizeaza în cadrul departamentului cercetare-dezvoltare (C-D) care conlucreaza intens cu furnizorii.

La început potentialii consumatori au fost destul de receptivi la produsele noastre fiind atrasi de noutate, calitate si estetica produselor firmei LOVE HAPPENDS. In prezent piata a început sa se stabilizeze iar clientii nostri sa fie atrasi nu numai de noutatea produsului, dar si de profesionalismul de care am dat si dam dovada. Produsele noastre confera, atrage de la consumator apreciere si o dorinta viitoare spre cunoastere a noilor aparitii.

Mesajul nostru pentru cumparatori: „Noi suntem scanteia fericirii ! ! !”

CAP.1.Analiza pietei

1.1 Identificarea pietei

In cercetarea noastra am ales ca piata de referinta piata judetului Iasi. Conform Recensamântului din 2000 populatia totala (care constiuie piata totala) a judetului Iasi este de 842.000 persoane.

La nivelul judetului Iasi, piata felicitarilor se caracterizeaza printr-o pondere mai mica la nivelul pietei României, în comparatie cu celelalte judete, datorita unui nivel mai scazut al venitului mediu pe cap de locuitor.

Ca potentiali consumatori putem califica populatia tanara cu varste cuprinse intre 14-35 ani.

Nonconsumatorii absoluti sunt cei care nu vor achizitiona niciodata produsele oferite de SC LOVE HAPPENDS SRL. În categoria nonconsumatorilor absoluti vom include copii cu varste pana in 14 ani si persoanele de “varsta a treia”.

Nonconsumatorii relativi sunt persoanele care nu sunt interesate de utilitatea produsului si care pot fi influentate în vederea procurarii acestui produs de catre alte persoane sau printr-o politica de promovare adecvata. Avem un avantaj net fata de concurentii principali constând într-un raport calitate-pret superior. De exemplu un copil,un adult cu varsta de peste 35 ani sau oricare client influentat de catre concurenta. Avantajele principalilor concurenti SENTIMENT , DIN DRAGOSTE si ROMANTIC constau în pret scazut (în principal la produsele SENTIMENT si unele branduri DIN DRAGOSTE) al produselor care însa sunt oferite cu o calitate care lasa mult de dorit sau calitate medie (la produsele ROMANTIC) dar la un pret, uneori, exagerat de mare.

Preview document

Felicitări Valentine's Day - Pagina 1
Felicitări Valentine's Day - Pagina 2
Felicitări Valentine's Day - Pagina 3
Felicitări Valentine's Day - Pagina 4
Felicitări Valentine's Day - Pagina 5
Felicitări Valentine's Day - Pagina 6
Felicitări Valentine's Day - Pagina 7

Conținut arhivă zip

  • Felicitari Valentine's Day.doc

Te-ar putea interesa și

Conjunctura economică în SUA și Canada

1.1.Aspecte generale 1.1.1.Canada Canada este un stat situat în extremitatea nordică a continentului american. Ca suprafaţă, Canada este cea mai...

Motivarea Personalului

1.Procesul de motivatie Ce este motivatia? „Unui om este mult mai usor sa-i dezvolti calitatile decat sa-i inlaturi defectele”, "Cultiva-i omului...

Apariția și Evoluția Creștinismului în România

Creştinismul apărut în primul secol al erei noastre aduce un mesaj universal mai presus de divizunile naţionale şi sociale. Răspândirea...

Ai nevoie de altceva?