Tehnici promoționale - condimente

Proiect
6/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 7 în total
Cuvinte : 1684
Mărime: 51.04KB (arhivat)
Publicat de: Francisc Suciu
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Anca Ghinita
UNIVERSITATEA A.I.CUZA FACULTATEA DE ECONOMIE SI ADMINISTRAREA AFACERILOR

Cuprins

  1. 1. ANALIZA
  2. 2. OBIECTIVE
  3. 3. STRATEGIE
  4. 3.1 PREMII
  5. 3.2 REGULAMENT
  6. 4. PLAN DE IMPLEMENTARE
  7. 5. MONITORIZARE SI EVALUARE

Extras din proiect

1. ANALIZA

Cunoastem cu totii zicala ''ca sarea în bucate''. Ideea conform cÎreia o mâncare fÎrÎ sare nu are gust si cÎ sarea este elementul principal care dÎ savoarea, este însa cât se poate de gresitÎ. Fiecare bucÎtar stie ca uneori, prin anumite ''adaosuri'' nici nu mai este nevoie sÎ punÎ sare în mâncare, gustul acesteia fiind înlocuit cu altul mult mai placut. Aceste ''adaosuri'' nu sunt altceva decât bine-cunoscutele si apreciatele condimente, ingrediente de nepretuit în bucÎtÎrie. Condimentele sunt substante picante de origine mineralÎ, vegetalÎ, animalÎ sau de sintezÎ care, adÎugate unor produse alimentare, le conferÎ un gust sau o aromÎ specificÎ, placutÎ .

Prezent în peste 60 de tari din întreaga lume, MAGGI este un brand cu peste 120 de ani de istorie. Brandul MAGGI a fost introdus pe piata româneasca în 1995, de catre Nestlé România. Produsele MAGGI sunt importate din tari precum Slovacia si Polonia, si sunt create special pentru piata româneasca, raspunzând dorintelor si nevoilor consumatorilor autohtoni.

În România MAGGI este prezent de peste 10 ani, în ultimii 2 ani atât volumul vânzÎrilor de produse MAGGI, cât si cota de piatÎ triplându-se.

Brand-ul Maggi a avut parte, în 2005, de o campanie care porneste de la preacunoscutele afise pe geamuri, pe masini, în case mai luxoase sau în cocioabele din Ferentari - Maggi era omniprezent. Campania a mers foarte bine si a adus popularitate brandului, transformând România, într-o luna, într-un imens panou publicitar gratuit. A fost un impuls puternic pentru brand, întÎrit ulterior de alte campanii "mai obisnuite".

Un raport dat recent publicitÎtii de cÎtre Nestle România aratÎ cÎ anul trecut cifra de afaceri a companiei s-a ridicat la circa 80 de milioane de euro, în crestere cu 25% fatÎ de anul anterior.

Pe piata bazelor pentru mâncÎruri, estimatÎ la peste 15 mil. euro, cel mai mare competitor al Nestle este Unilever, cu marca Knorr Delikat.

2. OBIECTIVE

Obiectivul principal al acestui concurs este cresterea popularitatii cu un procent de 10% în decursul unei luni .

3. STRATEGIA

Maggi dÎruieste cadouri celor ce gÎtesc !!!

Stii de fiecare data care sunt trucurile potrivite pentru a gati feluri de mâncare ce întrunesc aprecierea celor dragi ? Ai retete pe care le gatesti mai bine decât oricine altcineva ? Secrete ce fac ca preparatele tale sa fie o adevarata referinta culinara ? Ce mai, esti o adevarata maestra în gatit!

Trimite o reteta ingenioasÎ , relizatÎ de tine cu ajutorul condimentelor Maggi alÎturi de ambalajul/ambalajele folosite la prepararea retetei si poti câstiga unul din cele 3 premii ale concursului .

Retetele trimise trebuie sÎ fie specifice SÎrbÎtorilor Pascale.

 Cel ma bun va castiga !! 

Prin acest concurs se urmÎreste atât cresterea popularitÎtii cât si câstigarea de noi clienti .

Si nu uita: Câstigi cu Maggi, când gatesti din toata inima!

3.1. PREMII

Premiile acordate constau în :

I. o bucÎtÎrie complet mobilatÎ

II. aparaturÎ electrocasnicÎ ( aragaz , frigider , robot de bucÎtÎrie si un toaster )

III . un cupon în valoare de 2500 RON

Valoarea totala a premiilor ale prezentei campanii este 40.000 RON.

Cuponul acordat ca premiu III va putea fi valorificat numai în cadrul retelelor de magazine indicate de organizator pe cuponul valoric.

3.2 REGULAMENT

SECTIUNEA 1.DESFÍSURAREA CONCURSULUI

1.1. Organizator al concursului Maggi dÎruieste cadouri celor ce gÎtesc !!! este SC NESTLÉ ROMÂNIA SRL, cu sediul în Bucuresti , B-dul Dimitrie Pompei 9-9A

Sector 2, Bucuresti, având notificarea înregistratÎ la ANSPDCP sub nr.1221, numitÎ în cele ce urmeazÎ Organizatorul.

1.2. La aceast Concurs participÎ produsele comercializate de cÎtre SC NESTLÉ ROMÂNIA SRL, sub marca Maggi. În total sunt 61 de produse diferite care participÎ la concurs, având coduri de bare diferite.

1.3. Concursul se va desfasura la nivel national, în perioada 08.03.2007  08.04.2007 .

SECTIUNEA 2.DREPTUL DE PARTICIPARE

2.1. La aceast Concurs poate participa orice persoanÎ fizicÎ cu domiciliul în România, cu vârsta de minim 18 ani, cu exceptia angajatilor Organizatorului, ai Agentiei si ai celorlalte companii implicate în organizarea si derularea Concursului, a angajatilor oficiului postal prin intermediul cÎruia se desfÎsoara prezenta Campanie, precum si a membrilor familiilor acestora (copii, pÎrinti, sot/sotie).

2.2. Participarea la Concurs implicÎ cunoasterea si acceptarea integralÎ, expresÎ si neechivocÎ a prezentului Regulament.

SECTIUNEA 3.MECANISMUL CONCURSULUI

3.1 Înscrierea în Concurs.

Consumatorii care îndeplinesc conditiile prevÎzute la Sectiunea 2 de mai sus se pot înscrie în Concurs în mai multe moduri si prin mai multe cÎi, ce vor fi prezentate în continuare. Aceste cÎi de înscriere pot fi folosite de participanti în ordinea si dupÎ preferintele personale. Ultima zi de înscriere în Concurs în oricare din aceste moduri este 08.04.2007.

Mecanisme de înscriere:

3.1.1 Orice persoanÎ fizicÎ care îndeplineste conditiile stipulate în cadrul Sectiunii 2 se poate înscrie în Concurs, prin trimiterea la C.P. 53, O.P. 83, Bucuresti, împreuna cu datele personale (nume, prenume, adresa completa).

3.1.2. Participantii se pot înscrie la Concurs de mai multe ori, prin mai multe retete trimise. Mai multe retete ingenioase, mai multe sanse de câstig.

3.2 Extragerea potentialilor câstigÎtori.

3.2.1. La sfârsitul Concursului, va avea loc o evaluare a tuturor retetelor (în total fiind 3 premii ), asistate de o comisie specializata. Decizia celei mai inovatoare retete si a urmatoarelor 2 locuri va avea loc luni 16 aprilie 2007 (la care vor participa toate înscrierile realizate pânÎ în data de 8 Aprilie 2007 inclusiv).

3.2.2. In cadrul extrageri se vor selecta 3 persoane care s-au înscris în Concurs, denumite în continuare potentiali câstigÎtori. Un participant nu va putea fi extras decât o singurÎ datÎ, indiferent câte înscrieri în Concurs are pânÎ în acel moment.

3.2.3. Acestia vor fi contactati de cÎtre un reprezentant al Agentiei în ordinea extragerii lor.

3.2.4. Tragerile la sorti ale potentialilor câstigÎtori vor fi efectuate de cÎtre Agentie la sediul acesteia în prezenta unei comisii formate dintr-un notar public, un reprezentant al Agentiei si un reprezentant al Organizatorului.

3.3. Contactarea potentialilor câstigÎtori. Interviul.

3.3.1. Potentialul cÎstigÎtor trebuie sÎ rÎspundÎ personal la interviu.

3.4. Validarea CÎstigÎtorilor.

3.4.1. Un cÎstigÎtor, în sensul prezentului Regulament, înseamnÎ un potential cÎstigÎtor care îndeplineste conditiile de validare mentionate în cele ce urmeazÎ.

Preview document

Tehnici promoționale - condimente - Pagina 1
Tehnici promoționale - condimente - Pagina 2
Tehnici promoționale - condimente - Pagina 3
Tehnici promoționale - condimente - Pagina 4
Tehnici promoționale - condimente - Pagina 5
Tehnici promoționale - condimente - Pagina 6
Tehnici promoționale - condimente - Pagina 7

Conținut arhivă zip

  • Tehnici Promotionale - Condimente.doc

Alții au mai descărcat și

Campania Maggie

1. Introducere In 2007, consumatorul nu mai este doar o fata in multime. El are un nume, o istorie personala si preferinte de care trebuie sa...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Te-ar putea interesa și

Condimentele Fuchs - tehnici promoționale

Fuchs Condimente,filiala româna a grupului german Fuchs,lider european pe piata condimentelor,a fost infiintata în Romania în anul 2001,avand ca...

Merchandising - Supermarket RPD

Denumire: RPD - REPEDE Slogan: Timpul tau conteaza… Logo: Ideea, a aparut in urma unui proces de intrebari cu privire la calitatea serviciilor...

Hypermarketul Unirea

Hypermarketul UNIREA! Unim cele mai mici prețuri! Hypermarket-ul UNIREA Ne unim la prețuri mici! Prezentare generală Hypermarket-ul UNIREA este...

Hypermarket Merchandising

Introducere Hypermarket MaxiM Cumparaturi Maxime la preturi minime! Hypermarketul Maxim este amplasat la nivelul solului si are o suprafata de...

Hypermarketul Aria

Hypermarketul Aria se află la periferia orașului Piatra Neamț cu ieșire spre Bacău, deținând peste 20 de filiale în importantele orașe ale țării:...

Merchandising crearea unui supermarket - EuropMark

EuropMark este un supermarket nou pe piața din Iași, cu o suprafață standard de 1875m2 . Acesta este situat intr-o zonă periferică a Iașului, mai...

Proiect tehnici promoționale - condimente Cosmin

Condimentele au fost folosite încă din antichitate, atât ca adaosuri care să dea aroma şi gust diverselor preparate culinare, cât şi ca remedii de...

Supermarket All

I. Constituirea şi organizarea hypermarketului ALL Denumirea, logo-ul şi sloganul hypermarketului Hypermarketul ALL este situat în centrul...

Ai nevoie de altceva?