O seară romano-turcească la Iași

Proiect
9/10 (2 voturi)
Domeniu: Sociologie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 14 în total
Cuvinte : 5064
Mărime: 496.29KB (arhivat)
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Dospinescu Nicoleta

Extras din proiect

Duminică 21 decembrie 2009, începând cu ora 16.00 în sala Cristal a centrului de conferinte a Hotelului Astoria din Iasi, marea stea a gimnasticii românesti Nadia Comăneci , în calitatea de gazdă,in parteneriat cu Antena1, oameni de afaceri, ziarişti, actori, cântăreţi şi alte persoane s-au implicat in organizarea unei campanii, în vederea strângerii de fonduri pentru familiile nevoiase de româno-musulmani din Iasi.

Campania”Dăruieste un zâmbet”va avea loc sub forma unei seri romano-turcesti,unde vor fi prezenti ca invitati speciali: reprezentantul Ambasadei turceşti la Bucureşti Zeljko Joksimovic,Presedintele Romăniei Traian Basescu si Gheorghe Nichita,primarul Iaăului.

Sunteti pregătiti pentru o călătorie fascinantă? Nu uitati aparatul de fotografiat! În cadrul acestei seri vor fi prezentate dansuri traditionale turcesti,spectacole,secrete fascinante din bucătaria turcească si vom face cunostintă cu multe alte obiceiuri turceăti.Aceasta va fi derulata si sub forma unei emisiuni teledon în direct, transmisă de Antena 1, având ca moderator pe cunoscutul actor Florin Piersic, cu o durată de 6 ore, timp în care s-a prezentat un program artistic incluzând: recitaluri, scenete, dezbateri în direct pe diferite teme legate de influenţele turceşti în România în care s-au implicat atât invitaţii cât şi telespectatorii.

Programul campaniei”Dăruieste un zămbet”se adresează tuturor persoanelor,de la mic la mare,atât din Iasi cât si oricare zona din tară.Scopul acesteia este strângerea de fonduri.

Iniţiativa acestei campanii a aparţinut Nadiei Comăneci, aceasta dorind să se implice în această campanie deoarece de-a lungul carierei sala aceasta a fost de foarte multe ori în Turcia si acolo a găsit oameni cu suflet mereu în sprijinul celorlalti.

Hai să daruim cu totii un zâmbet.Impreună îi putem ajuta!

Parteneri media: Antena1. Orange România,Vodafone, Romtelecom, UPC, Cosmote, RDS, Zapp, Coca Cola, Grupul Renault.

Vă asteptăm să ne fiti alături!

Duminică 21 decembrie 2009, începând cu ora 16.00 în sala Cristal a centrului de conferinte a Hotelului Astoria din Iasi a avut loc campania”Dăruieste un zâmbet” în vederea strângerii de fonduri pentru familiile nevoiase de româno-musulmani din Iasi.

În organizarea campaniei s-au implicat: marea stea a gimnasticii românesti Nadia Comăneci , în calitatea de gazdă, oameni de afaceri, ziarişti, actori, cântăreţi şi alte persoane.

Sponsorul oficial a fost canalul de televiziune Antena 1, iar pe langă acesta s-au mai numărat: Orange România,Vodafone, Romtelecom, UPC, Cosmote, RDS, Zapp, Coca Cola, Grupul Renault.

Desfăşurarea acestei campanii a beneficiat şi de sprijinul Ambasadei turceşti la Bucureşti şi s-a derulat sub forma unei emisiuni teledon în direct, transmisă de Antena 1, având ca moderator pe cunoscutul actor Florin Piersic, cu o durată de 6 ore, timp în care s-a prezentat un program artistic incluzând: recitaluri, scenete, dezbateri în direct pe diferite teme legate de influenţele turceşti în România în care s-au implicat atât invitaţii cât şi telespectatorii.

Iniţiativa acestei campanii a aparţinut Nadiei Comăneci, aceasta dorind să se implice în această campanie deoarece de-a lungul carierei sala aceasta a fost de foarte multe ori în Turcia si acolo a găsit oameni cu suflet mereu în sprijinul celorlalti.În ultimul Nadia Comăneci si-a petrecut timpul prin Iasi,participând la diferite întâlniri, aceasta a aflat că si în Iasi există foarte multe familii nevoiase de musulmani si a luat initiativa realizării acestei campanii pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie si pentru ca românii să afle mai multe despre obiceiurile si traditiile poporului musulman.

Ramazan-ul reprezintă a noua lună a calendarului islamic, în care credincioşii vor ţine post în amintirea revelaţiei pe care Profetul Mahomed a primit-o de la Allah.

Preview document

O seară romano-turcească la Iași - Pagina 1
O seară romano-turcească la Iași - Pagina 2
O seară romano-turcească la Iași - Pagina 3
O seară romano-turcească la Iași - Pagina 4
O seară romano-turcească la Iași - Pagina 5
O seară romano-turcească la Iași - Pagina 6
O seară romano-turcească la Iași - Pagina 7
O seară romano-turcească la Iași - Pagina 8
O seară romano-turcească la Iași - Pagina 9
O seară romano-turcească la Iași - Pagina 10
O seară romano-turcească la Iași - Pagina 11
O seară romano-turcească la Iași - Pagina 12
O seară romano-turcească la Iași - Pagina 13
O seară romano-turcească la Iași - Pagina 14

Conținut arhivă zip

  • O Seara Romano-Turceasca la Iasi.doc

Ai nevoie de altceva?