Sweetland - Managementul Brandului

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: ppt
Pagini : 12 în total
Mărime: 1.16MB (arhivat)
Publicat de: Teohari Negoiță
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Popescu Mihaela

Extras din referat

TEMA 1

A) Problema/Solutie: Dulciurile fac parte din lucrurile primordiale ale vietii. Cu totii stim ca desertul nu este strict necesar, insa cu toate acestea consumatorii confirma faptul ca prajiturile le ridica nivelul energetic, facandu-i mai alerti si inlaturand oboseala. Si mai interesant este ca tot prajiturile ii fac mai fericiti: dupa consumul „de dulce” se simt mai optimisti si uita, ce-i drept doar temporar, de stres detensionandu-se.

„ Un zambet in fiecare prajitura”

B) Siguranta: Produsele noastre garanteaza diversitatea gusturilor, aceeasi calitate in fiecare zi si ingrediente 100% naturale. Nu folosim conservanti, premixuri sau blaturi semipreparate si oferim deosebita atentie si rabdare fiecarei prajituri in parte.

„Gustul autentic al ingredientelor naturale”

Prestigiul: Acordam cea mai mare atentie atunci cand vine vorba de deserturi si pentru aceasta folosim frisca naturala, unt, ciocolata belgiana de cea mai buna calitate, si fructe proaspete.

„ Maison du desert”

Calitati personale: simplitate, naturalete, seriozitate

„Un dulce de traditie”

Calitatea de membru: Legatura dintre Cofetaria Sweetland si utilizatorii Facebook dau posibilitatea acestora din urma ce apasa butonul „Like” de pe pagina de profil a cofetariei sa fie mai aproape de toate noutatile, de promotii, sa ceara detalii despre produse si chiar sa comande ONLINE torturi cu livrare direct la domiciliu. „Cofetaria Sweetland Ceva dulce azi acasa?”

Stimulente ale memoriei: Gustul autentic al ingredientelor proaspete ce aminteste de bucataria bunicii.

„Prajiurile pe care nu le poti uita”

Auto-multumire: Cu nuci, cu frisca naturala, cu dulceata delicioasa de visine, cu ciocolata...o multitudine de optiuni, o multitudine de posibilitati insa acelasi gust mereu dulce.

„Cu un strat de dragoste, un blat de fericire si glazura de extaz, rezulta ca viata are gust”.

Conținut arhivă zip

  • Sweetland - Managementul Brandului.ppt

Ai nevoie de altceva?