Medchim TM - Plan de Afaceri

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: ppt
Pagini : 9 în total
Mărime: 187.23KB (arhivat)
Publicat de: Sorin Iliescu
Puncte necesare: 6

Extras din referat

Obiectivele companiei

Misiunea noastra este aceea de a ne remarca prin seriozitate, promptitudine, corectitudine, si nu in ultimul rand prin preturile foarte mici si rapiditatea cu care onoram comenzile.

Punandu-va la dispozitie o gama foarte larga de substante, produse farmaceutice si cosmetice dorim sa devenim un punct de referinta major in industria farmaceutica

Echipa de conducere

Echipa de conducere sub directa indrumare a directorului general d-na Tismas Mariana este una foarte tanara si competenta.

Cunostintele si experienta personalului in acest domeniu sporesc incredera in reusita acestei afaceri.

Activand de mai bine de 5 ani in acest domeniu am reusit sa ne facem cunoscuti si remarcati in intreaga tara si chiar si peste hotare.

Piata de desfacere

In trecut gigantii inbustriali ai statului din aceasta ramura detineau un monopol fortat aplicat de catre acesta, aprovizionarea si distribuirea catre clienti fiind foarte dificila.

Dupa ’89 situatia s-a schimbat odata cu liberalizarea preturilor a aparut o concurenta din ce in ce mai acerba datorita importantei acestei industrii in economia nationala

Astazi companii din ce in ce mai competitive isi fac aparitia in domeniu gradul de pregatire si dimensiunea investitiilor crescand vertiginos.

Conținut arhivă zip

  • Medchim TM - Plan de Afaceri.ppt

Ai nevoie de altceva?