Tehnici promoționale - Omegamob

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 11 în total
Cuvinte : 2505
Mărime: 588.42KB (arhivat)
Publicat de: Horea Baciu
Puncte necesare: 6

Extras din referat

Scurt istoric:

Mobilier scolar

Omega Mob este o firma nou infiintata care se bazeaza pe un departament de proiectare si executie de mobilier a carui anvergura a crescut de la luna la luna. Pentru a satisface cererile clientilor sai, firma se sprijina pe de o parte pe munca de creatie a unui colectiv de arhitecti si designeri, iar pe de alta parte pe o echipa de productie care lucreaza pe utilaje de mare capacitate. In acest fel, Omega Mob este capabila sa produca, in scurt timp si in cantitati foarte mari, mobilier de serie pentru institutii publice si private, dar si mobilier personalizat pentru apartamente, vile, spatii de mici dimensiuni.

De-a lungul ultimilor ani, firma a adus pe piata sute de modele de mobilier, grupate in patru mari colectii:

- Office

- Scoli si gradinite

- Mobilier pentru casa

- Hoteluri, baruri, restaurante

Mobilierul si amenajarile interioare pe care le propunem pot schimba radical imaginea scolilor si gradinitelor avind in acelasi timp un impact major asupra starii de bine a copiilor, a educatorilor, invatatorilor si profesorilor. Facute sa se potrivesca perfect cu spatiile in care vor fi asezate, piesele noastre de mobilier le ofera copiilor un adevarat spectacol de forme si culori punind accent in mod deosebit pe confortul si securitatea celor mici. Echipele noastre de arhitecti si designeri ofera solutii complete pentru amenajarea si mobilarea scolilor si gradinitelor tinind cont pe de o parte de asteptarile beneficarilor mici si mari, iar, pe de alta, de amplasamentul, lumina, dimensiunea si destinatia fiecarui spatiu in parte. Acest lucru face ca proiectele noastre sa fie cu adevarat unice, personalizind incaperile intr-un mod absolut original, iar, peste toate, reflectind pina in detaliu, proiectul beneficiarului, in cazul in car el el a fost gindit sau schitat.

Proiecte de amenajare interioara pentru:

- sali de clasa

- sali de sport

- sali de festivitati

- laboratoare

- biblioteci

- vestiare

- cancelarii

- toalete

- dormitoare

Design si pedagogie

Psihologii afirma ca, prin forme si culori, piesele de mobilier pot sprijini munca profesorilor, in special a invatatorilor si educatorilor. Din acest motiv, proiectele noastre de amenajare tin cont de importanta miscarii in dezvoltarea copilului, de nevoia lui de a comunica usor cu cei din jur, de rolul culorilor si al formelor in dezvoltarea gustului artistic. Piesele noastre de mobilier sint astfel concepute incit sa le permita celor mici sa descopere intreaga bogatie de miscari pe care le pot face: sa urce, sa priveasca, sa atinga, sa alunece, sa asculte, sa comunice… Pentru a evita monotonia, piesele noastre de mobilier sint modulate, astfel incit, la nevoie, locul lor sa poata fi schimbat cu usurinta. Varietatea de modele pe care le putem propune – scari, turnuri pentru escaladare, piese de mobilier pentru jocuri de echilibru, mese, scaune, dulapioare etc. – le pot oferi copiilor o adevarata initiere in educatie fizica. Constineti ca rolul amenajarii spatiului este primordial in scoli si gradinite pentru ca traduce si serveste proiectul pedagogic al echipei de educatori si formatori, echipele noastre de proiectare, executie si montaj lucreaza incercind sa nu frineze ci, din contra, sa sprijine munca cu cei mici, respectind in acelasi timp cu strictete dezvoltarea individuala si sociala a copilului.

Spatii calde, vesele, functionale

Mobilierul pe care il proiectam, il executam si il montam isi propune sa-i incinte pe copii intr-atit incit sa-si doreasca sa vina la scoala, iar, o data ajunsi aici, sa se simta cel putin la fel de bine ca acasa. Decupajele calde, cu forme rotunde, au rolul pe de o parte de a-i feri pe cei mici de accidente, iar, pe de alta, de a le propune o atmosfera primitoare, prietenoasa. Starea de bine e competata prin atenta alegere a paletei de culori. Piesele de mobilier ofera o adevarata explozie de culoare astfel incit cei mici au chef de joaca si de munca in permanenta. Dispozitia pieselor de mobilier in spatiu este conceputa astfel incit si copiii si dascalii lor sa aiba acces facil la spatiile de lucru, de joaca si de depozitare. Functionalitatea proiectelor pe care le propunem face ca oferta noastra de mobilier pentru scoli si gradinite sa fie cu adevarat una de exceptie.

Siguranta in exploatare

O proiectare defectuoasa si o executie lipsita de rigoare pot transforma mobilierul intr-o adevarata capcana pentru cei mcii. Echipele noastre acorda o atentie deosebita proiectelor pe care le executa pentru a evita accidentele la care ar putea fi expusi cei mici de-a lungul orelor pe care le petrec la scoala. Concepute sa reziste la socuri, catarari, saruturi si uzaj, piesele de mobilier pentru scoli si gradinite pe care le propunem partenerilor nostri sint realizate din materiale solide si sint atent asamblate.

Preview document

Tehnici promoționale - Omegamob - Pagina 1
Tehnici promoționale - Omegamob - Pagina 2
Tehnici promoționale - Omegamob - Pagina 3
Tehnici promoționale - Omegamob - Pagina 4
Tehnici promoționale - Omegamob - Pagina 5
Tehnici promoționale - Omegamob - Pagina 6
Tehnici promoționale - Omegamob - Pagina 7
Tehnici promoționale - Omegamob - Pagina 8
Tehnici promoționale - Omegamob - Pagina 9
Tehnici promoționale - Omegamob - Pagina 10
Tehnici promoționale - Omegamob - Pagina 11

Conținut arhivă zip

  • Tehnici Promotionale - OmegaMob.docx

Ai nevoie de altceva?