Logistică SC Waldeck Trading Impex SRL

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 14 în total
Cuvinte : 3436
Mărime: 20.53KB (arhivat)
Publicat de: Daria Biro
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

Cap.I Prezentarea unităţii

1.1 Structura organizatorică

1.2. Prezentarea firmei si a aproduselor acesteia

SC WALDECK TRADING IMPEX SRL şi-a început activitatea în 1997, având ca domeniu de activitate importul şi comercializarea de sisteme de siguranţă şi feronerie pentru uşi şi ferestre.

Societatea este înregistrată la Registrul Comerţului sub numărul J40/12785/1997 având codul fiscal R4019510. Sediul societăţii se află în Bucureşti strada Armenească nr.26, sector 2.

Investiţiile în firma WALDECK TRADING IMPEX SRL au fost realizate în principal la începutul activităţii sale, în anul 1997. Investiţiile au constat în amenajarea depozitului de producţie din sediul principal pentru care nu a fost necesară şi cumpărarea terenului, aceasta fiind proprietatea personală a unicului asociat. Alte investiţii necesare au fost utilajele pentru asamblarea produselor şi constituirea activităţii logistice a firmei prin achiziţionarea unui stoc de materii prime, prelucraea lor cât şi comercializarea acestora.

Prin calitatea şi fiabilitatea produselor pe care le comercializează, societatea vine în întampinarea celor mai pretenţioase cerinţe ale cumpărătorilor, datorită serviciilor gratuite de consultanţă şi analizarea individuală a nevoilor fiecarui client.

Garanţiile indelungate ale produselor firmei dau siguranţa şi certitudinea calităţii pe care o oferă, clienţii fiind satisfăcuţi pe termen lung.

Prin promptitudinea cu care s-a remarcat pe piaţa din România firma şi-a câştigat colaboratori prestigioşi precum: Hofbauer Corp SRL, Corina Gealan SRL, Uti Group SRL, A&D Profial Srl, Amplius 2000 Srl, etc.

Societatea WALDECK TRADING IMPEX SRL este o persoană juridică română având forma juridică de societate comercială cu raspundere limitată, supusă legislaţiei române. Societatea este înregistrată ca plătitoare de TVA, şi efectuează lucrări pentru persoane fizice, persoane juridice şi instituţii publice.

Investiţiile de natura amenajărilor se amortizează pe o perioadă de 10 ani iar utilajele pe o perioadă de 3-5 ani.

Cifra de afaceri a firmei pentru anul 2005 a fost de 1.104.578 Ron şi a ajuns în anul 2006 la 1.800.168 Ron, cifre care au situat firma pe locul 8 pe sector în topul celor mai bine cotate microîntreprinderi din domeniu.

Activele totale ale anului 2005 au fost de 236.554 Ron pentru ca în 2006 să ajungă la 874.378 Ron.

Firma oferă servicii de montaj sisteme de închidere noi pe uşi metalice sau de lemn existente, deblocări, reparaţii şi consultanţă la domiciliul clientului. Oferă consultanţă gratuită privind alegerea sistemelor de siguranţă potrivite gradului de securitate dorit şi bugetului alocat pentru achiziţionarea unei uşi metalice sau schimbarea sistemelor de securitate de pe uşile existente.

Despre securitate

Sfaturi practice pentru protejarea locuinţei împotriva efracţiei prin alegerea sistemelor de securitate potrivite.

Siguranţă? Un deziderat primordial al firii umane. Frica şi neputinţa în faţa pericolului ne pot distruge echilibrul zilnic. Zi de zi auzim de spargeri sau crime care ne fac să tremurăm în propria casa. Prin evoluţia sistemelor de securitate pentru uşile de intrare, avem şansa de a preveni intrarea prin efracţie în locuiţă şi de a ne proteja.

Societatea are ca obiect de activitate executarea, comercializarea si montarea elementelor de sisteme de siguranta si feronerie pentru usi si ferestre. . Acetse elemente sunt:

Cilindri:

Preview document

Logistică SC Waldeck Trading Impex SRL - Pagina 1
Logistică SC Waldeck Trading Impex SRL - Pagina 2
Logistică SC Waldeck Trading Impex SRL - Pagina 3
Logistică SC Waldeck Trading Impex SRL - Pagina 4
Logistică SC Waldeck Trading Impex SRL - Pagina 5
Logistică SC Waldeck Trading Impex SRL - Pagina 6
Logistică SC Waldeck Trading Impex SRL - Pagina 7
Logistică SC Waldeck Trading Impex SRL - Pagina 8
Logistică SC Waldeck Trading Impex SRL - Pagina 9
Logistică SC Waldeck Trading Impex SRL - Pagina 10
Logistică SC Waldeck Trading Impex SRL - Pagina 11
Logistică SC Waldeck Trading Impex SRL - Pagina 12
Logistică SC Waldeck Trading Impex SRL - Pagina 13
Logistică SC Waldeck Trading Impex SRL - Pagina 14

Conținut arhivă zip

  • Logistica SC Waldeck Trading Impex SRL.doc

Ai nevoie de altceva?