Plan de Afaceri - Pensiunea Apfelhaus

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 13 în total
Cuvinte : 3888
Mărime: 24.02KB (arhivat)
Publicat de: Alexandrina Florea
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Asist. Univ. Drd. Dumitru Troancã

Extras din proiect

I. Scurt istoric

Pensiunea Apfelhaus este situata in localitatea Cisnadioara, judetul Sibiu, pe valea de Argint, unde casele Cisnadioarei de sub poala dealurilor sunt cuprinse de ample livezi cu meri si ciresi sunt dominate de cetatea cu basilica in stil romanic.

Asezarea pastreaza si astazi stilul sasesc traditional cu gospodarii isolate dar cu gradini inflorate si pomi fructiferi. Intreaga zona limitrofa vetrei batranului Michelsberg a devenit in ultimii ani o adevarata zona rezidentiala cu vile de lux amplasate in mijlocul unor livezi generoase de pomi fructiferi.

CAMERE:

Hotelul beneficiaza de 11 camere pentru cazarea turistilor, impartite in 3 sectiuni care creeaza o ambianta placuta si odihnitoare si permite totodata cazarea mai usoara a grupurilor: Mere ( 4 camere), Flori ( 3 camere), Capsuni ( 4 camere).

SERVICII:

Apfelhaus va ofera urmatoarele servicii:

• Room Service

• Internet Wireless

• Sala de conferinta ( 80 locuri)

• Spatiu de joaca pentru copii

• Parcare monitorizata

• Ghizi montani – la cerere

• Transport, sosire – plecare si de agrement, pe anumite circuite solicitate

GASTRONOMIE/BAR:

Arta Culinara – ofera oaspetilor posibilitatea de a allege intre savuroase preparate traditionale cu specific sasesc si binecunoscutele specialitati ale bucatariei romanesti, ca : Platou Rustic, Piept de pui Johannis, Mix grill, Purcel si miel la protap.

La baza acestor preparate stau produsele natural “ bio” ca si in cazul bauturilor rezultate din fructe: tuica, afinata, visinata.

O colectie generoasa de vinuri natural din podgorii renumite de pe Tarnave, Murfatlar, Valea Calugareasca, Cotnari si Husi completeaza meniurile preparate cu grija de bucatarii nostrii specialist.

La bogata oferta de preparate de baza se adauga cateva delicioase deserturi inspirate din bucataria ardeleneasca.

AGREMENT:

• Video – Discoteca ( 80 de locuri)

• Teren de tenis cu nocturna

• Piscina exterioara

• Sauna

• Jacuzzi

• Biciclete

• ATV-uri

• Masini de teren

• Sanie trasa de cai

• Patinoar

HOTEL:

Constructia principal a pensiunii adaposteste la parter 2 restaurante ( cel romanesc si cel sasesc), cu mobilier din lemn masiv, totalizand 100 de locuri, iar la etaj, din holul interior se face accesul spre cele 6 camere cu utilitatile aferente.

Al doilea corp de cladire denumit “ Vila Florilor” este alcatuit din 3 camere cu cate doua paturi si a fost de fapt prima cladire finalizata.

O alta constructive “Pub D’Agostina” detine o sala generoasa multifunctionala, pentru organizari de evenimente, sala de conferinta, discoteca cu instalatii audio-video, aer conditionat, un bar generous si Grill.

Terasele cu cele 220 locuri constituie o component nobila a complexului, fiind preferate de oaspetii nostrii primavera, vara si toamna.

II. Obiectivele programului de marketing

Obiectivul firmei este cresterea cotei de piata cu 5 procente (ca si obiectiv cantitativ) prin oferirea unui produs turistic competitiv, iar ca obiective calitative isi propune imbunatatirea imaginii pensiunii pe piata de profil, dezvoltarea unei atitudini favorabile a turistilor straini cu privire la serviciile oferite in România si in special in zonele culturale din Cisnadioara : Cetatea Cisnadioarei / Biserica fortificata.

Preview document

Plan de Afaceri - Pensiunea Apfelhaus - Pagina 1
Plan de Afaceri - Pensiunea Apfelhaus - Pagina 2
Plan de Afaceri - Pensiunea Apfelhaus - Pagina 3
Plan de Afaceri - Pensiunea Apfelhaus - Pagina 4
Plan de Afaceri - Pensiunea Apfelhaus - Pagina 5
Plan de Afaceri - Pensiunea Apfelhaus - Pagina 6
Plan de Afaceri - Pensiunea Apfelhaus - Pagina 7
Plan de Afaceri - Pensiunea Apfelhaus - Pagina 8
Plan de Afaceri - Pensiunea Apfelhaus - Pagina 9
Plan de Afaceri - Pensiunea Apfelhaus - Pagina 10
Plan de Afaceri - Pensiunea Apfelhaus - Pagina 11
Plan de Afaceri - Pensiunea Apfelhaus - Pagina 12
Plan de Afaceri - Pensiunea Apfelhaus - Pagina 13

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afaceri - Pensiunea Apfelhaus.doc

Alții au mai descărcat și

Plan de afaceri - firmă de curățenie

Firma ofera o gama zilnica/saptamanala de servicii de intretinere pentru locuinte, sedii comerciale, spatii hoteliere/pensiuni, evenimente. Se...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?