Proiect - Creative - cremă pentru bărbați

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 20 în total
Cuvinte : 4529
Mărime: 895.88KB (arhivat)
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: C. Bobalca

Extras din proiect

INTRODUCERE

CREATIVE este o firmă nou-lansată pe piaţa cosmeticelor naturale din România. În urma cercetarilor făcute de specialiştii din departamentul de marketing, am descoperit un segment de piaţa neacoperit. Am hotărât să lansăm un nou produs care ar putea satisaface nevoile bărbatului modern.

Conform sondajelor efectuate anterior, majoritatea bărbaţilor intervievaţi şi-au exprimat dorinţa de a avea la dispoziţie un produs exclusiv natural care să ofere tenului întretinerea de care acesta are nevoie: hidratare, calmare și protectia de care are nevoie pielea. De aceea am combinat cele mai alese ingrediente pe care natura ni le oferă și am obtinut, astfel, reteta succesului: crema de ras CREATIVE.

Sediul firmei este amplasat în oraşul Buftea (judeţul Ilfov), într-o zonă liniştită, ferit de zgomotul şi poluarea Bucureştiului, fiind însă foarte aproape de acest mare centru economic (20km), pentru a profita de o deschidere cât mai mare catre piaţa consumatorilor produsului nostru.

Piaţa noastră ţintă este formată din bărbatii cu vârsta de peste 18 ani, cu venituri medii cuprinse între 500 – 1000 de RON.

I. Configurarea produsului

Etapa din ciclul de viaţă a produsului

Acest produs se află în faza de lansare. În această etapa are loc introducerea ca atare a produsului, familiarizarea consumatorului cu acest tip de produs, precum şi promovarea prin mijloacele media.

Chiar dacă această etapă presupune cheltuieli ridicate, firma noastra o consideră foarte importantă şi de aceea i-am acordat atenţia cuvenită. Am adus, astfel, elemente de noutate şi diferenţiere a produsului nostru, în speranţa că vom atrage noi segmente de utilizatori

Crema de ras CREATIVE, a fost înregistrata la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci, realinzându-i, astfel, protecţia juridică necesară.

Atribute

Firma CREATIVE va lansa în anul care urmează, pe piaţa românească, o noua cremă de ras pentru sexul masculin, cremă ce va fi adresată tuturor bărbaţilor moderni, cărora le place să-şi îngrjească tenul. În sprijinul acestora vom propune o soluţie nouă, nepromovată până acum pe piaţa cosmeticelor pentru barbaţi: crema de ras cu proprietăţi de întreţinere a tenului, care conţine ingrediente exclusiv naturale.

a). Fizionomie – ambalajul este unul de culoare albastră, de tip dozator, ce prezintă o formă trapezoidală.

b). Caracteristici fizice: ambalajul, realizat din material PVC reciclabil, are urmatoarele dimensiuni: 19×6,5×3cm. Conţinutul este prezentat sub forma unei creme ce are o densitate medie, o textura fină şi care este realiză exclusiv din ingrediente naturale: extract de lotus bogat în agenţi hidratanţi, extract de ceai alb pentru protecţia pielii, hamamelis ca neutralizator de sebum, având efect calmant. Produsul are 150 ml de conţinut.

c). Utilizarea principală – crema este destinată bărbieritului şi are efecte de întreţinere, hidratare şi calmare a tenului.

Sistem de susţinere

- Numele firmei

Numele firmei are o importanţă deosebita în politica de marketing. El trebuie să sublinieze ceea ce vindem, astfel încât potenţialii clienţi să ştie ce să aştepte de la produsele pe care le oferim. Un nume scurt, format dintr-un singur cuvânt, işi va dovedi eficienţa atât în spaţiul fizic, dar mai ales în cel virtual.

De aceea, am considerat CREATIVE ca fiind cea mai potrivită denumire, cea care ne va oferi un suport public şi o imagine. În limba engleză, aceasta s-ar traduce prin “creator”, “inventiv”, “original” şi relevă în totalitate valorile cremei pentru barbaţi lansată de firma noastra.

Acesta a fost înregistrat în Registrul Comertului în anul 2008.

Preview document

Proiect - Creative - cremă pentru bărbați - Pagina 1
Proiect - Creative - cremă pentru bărbați - Pagina 2
Proiect - Creative - cremă pentru bărbați - Pagina 3
Proiect - Creative - cremă pentru bărbați - Pagina 4
Proiect - Creative - cremă pentru bărbați - Pagina 5
Proiect - Creative - cremă pentru bărbați - Pagina 6
Proiect - Creative - cremă pentru bărbați - Pagina 7
Proiect - Creative - cremă pentru bărbați - Pagina 8
Proiect - Creative - cremă pentru bărbați - Pagina 9
Proiect - Creative - cremă pentru bărbați - Pagina 10
Proiect - Creative - cremă pentru bărbați - Pagina 11
Proiect - Creative - cremă pentru bărbați - Pagina 12
Proiect - Creative - cremă pentru bărbați - Pagina 13
Proiect - Creative - cremă pentru bărbați - Pagina 14
Proiect - Creative - cremă pentru bărbați - Pagina 15
Proiect - Creative - cremă pentru bărbați - Pagina 16
Proiect - Creative - cremă pentru bărbați - Pagina 17
Proiect - Creative - cremă pentru bărbați - Pagina 18
Proiect - Creative - cremă pentru bărbați - Pagina 19
Proiect - Creative - cremă pentru bărbați - Pagina 20

Conținut arhivă zip

  • Proiect - Creative - Crema pentru Barbati.doc

Ai nevoie de altceva?