NutriLeave

Referat
5/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 5 în total
Cuvinte : 995
Mărime: 11.34KB (arhivat)
Publicat de: Eliza-Olivia Dragu
Puncte necesare: 5
an II,feaa

Extras din referat

I Elemente cheie ale produsului:

a) atributele fizice, chimice, termice ale produsului:

Aceste multivitamine amuzante si delicioase asigură atât adolescenţilor, cat si copiilor in creştere (peste doi ani), necesarul de vitamine si minerale vitale, substanţe nutritive vegetale, care, poate, le lipsesc. Substanţele nutritive vegetale se găsesc in legume si fructe. Noile tehnici de prelucrare ne permit sa emulsionăm, să deshidratăm şi să uscăm prin liofilizare fructe si legume proaspete pentru a proteja valoroasele substanţe nutritive, extractul de Ginkgo Biloba, vitaminele, substanţele minerale si enzimele necesare organismului. Rezultatul este o multivitamină cu gust delicios, masticabilă, amuzantă, o completare a seriei de suplimente.. Nu conţine zahăr, coloranţi sau conservanţi sintetici, iar nutritivele vegetale de bază sunt extrase din produse nutritive cum ar fi morcovii, acerola, brocoli, spanacul, varza, merele, afinele, tomatele si citricele. Veţi fi incantaţi de gustul natural de portocală si struguri!

Sănătatea depinde de o alimentaţie adecvată. Datorită metodelor aplicate azi in agricultură, care sărăcesc solul de substanţe minerale naturale, nu mai putem avea siguranţa că produsele agricole ne asigură vitaminele si mineralele esenţiale de care organismul are nevoie. Tot mai mulţi oameni recurg la suplimente nutritive, ca un mijloc de a-şi acoperi necesarul de astfel de nutritivi vitali, pentru a-şi îmbunătăţi calitatea vieţii. Produsele noastre nutritive sunt făcute din cele mai bune ingrediente, cultivate sau obţinute din cele mai bune surse si produse cu cele mai avansate tehnologii. Fiecare produs işi menţine valoarea nutritiva, oferind atât sănătate, cat si linişte lăuntrică.

b) utilizări principale si utilizări secundare posibile:

Vitaminele pot fi utilizate in principal de copiii de peste 2 ani şi adolescenţi., aceştia constituind piaţa ţintă a produselor.

În categoria celor care utilizează multivitaminele se încadrează şi persoanele mai in vârstă. Desigur, aceştia nu reprezintă piaţa ţintă însă sunt consumatori ocazionali ai multivitaminelor.

c) aspect ,design, mărime

Produsul se găseşte sub formă solidă de pastiluţe, de diferite forme, cu gust natural de portocală si struguri, pentru a fi pe plac atat copiilor, cat si adulţilor.

d) portofoliu de produse:

Preview document

NutriLeave - Pagina 1
NutriLeave - Pagina 2
NutriLeave - Pagina 3
NutriLeave - Pagina 4
NutriLeave - Pagina 5

Conținut arhivă zip

  • NutriLeave.doc

Ai nevoie de altceva?