Realizarea unui Produs Cuplu - Whiskas

Referat
6/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 4 în total
Cuvinte : 781
Mărime: 11.78KB (arhivat)
Publicat de: George Szekely
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Monoranu Adrian
a fost prezentat in cadrul FEAA, UAIC

Extras din referat

Whiskas este un produs ce se adresează consumatorilor iubitori de animale, şi anume deținătorilor de pisici, produsul conținând mâncare pentru pisici.

Hrana Whiskas® îi asigură pisicuței tale toate elementele nutritive de care are nevoie pentru o evoluție şi dezvoltare normală şi sănătoasă. Un amestec excelent de granule pe bază de carne şi pernute crocante cu umplutură de lapte şi bucatele special tăiate pentru dinți mici, irezistibil pentru pisicuța ta.

Whiskas® uscat arată foarte apetisant şi delicios. Calitatea superioară a ingredientelor şi granulele pe bază de carne gustoase bogate în proteine, legume sănătoase şi uleiuri naturale constituie o generoasă experiență a gustului pentru pisica ta.

MACROMEDIU:

Factori sociali: este un produs destinat persoanelor care dețin animale, în special pisici; indiferent de clasa socială, stilul de viață, cultura, etc.

Factori economici: sunt determinați de diverse cheltuieli pentru funcţionarea firmei cum ar fi: costurile de producție, de aprovizionare, transport şi desfacere, plata salariilor angajaţilor, plata facturilor la apǎ şi energie electricǎ, plata impozitelor la primǎrie şi achiziţionarea de materii prime; scumpirea utilitǎţilor (apǎ, energie electricǎ); costuri cu promovarea produsului, trebuie să fim în pas cu piața care este în curs de dezvoltare economică, inflația;

Factori tehnologici: site de prezentare propriu, ambalajul trebuie să fie în pas cu tendințele şi tehnologia, cât mai viu colorate şi de o calitate cât mai bună, condiții de muncă specializate, cu aparatură de ultimă oră;

Factoti naturali: prețul produselor este influențat de costul materiilor prime.

MICROMEDIU:

Un risc îl constituie concurența deja existentă pe piață, în fața căreia trebuie să fim cu un pas înainte şi care trebuie monitorizată în permanență; şi intrarea altor concurenți pe piață.

Furnizorii au un impact variabil asupra costului produsului.

Clienții reprezintă sursa directă de venituri pentru orice întreprindere, de aceea totul se rezumă la atragerea şi satisfacerea cerințelor clienților.

Preview document

Realizarea unui Produs Cuplu - Whiskas - Pagina 1
Realizarea unui Produs Cuplu - Whiskas - Pagina 2
Realizarea unui Produs Cuplu - Whiskas - Pagina 3
Realizarea unui Produs Cuplu - Whiskas - Pagina 4

Conținut arhivă zip

  • Realizarea unui Produs Cuplu - Whiskas.doc

Ai nevoie de altceva?