SC Mocanu Comind SRL

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 9 în total
Cuvinte : 1642
Mărime: 74.83KB (arhivat)
Publicat de: Veniamin Duță
Puncte necesare: 5

Extras din referat

DESCRIEREA ORGANIZATIEI

a. Domeniul de activitate

Firma, denumirea generica a intreprinderii, indiferent de gradul de marime, de forma de proprietate si de organizare, produce bunuri, executa lucrari sau servicii destinate vanzarii pe piata, scopul realizarii activitatilor fiind obtinerea de profit.

Societatea SC MOCANU COMIND SRL fondata in anul 1992, in orasul Piatra-Neamt, are ca obiect principal de activitate distributia de produse alimentare si non-alimentare, cat si comercializarea cu amanuntul a acestor produse, cafea, tigari si produse industriale (cosmetice si detergenti), valorificand astfel oportunitatile pietei si finalizarea efectiva a activitatii economice, conditionate de ajungerea marfurilor la consumatorii si utilizatorii finali, de satisfacerea nevoilor pentru care au fost concepute.

Prezenta de 15 ani pe piata a permis ca pana astazi cantitatea si calitatea serviciilor noastre sa sporeasca odata cu tehnologizarea si modernizarea intregii ramuri aplicative.

b.Tendintele existente

Odata cu aderearea Romaniei la Uniunea Europeana, o serie de norme si legi cu privire la punerea in practica a activitatilor economice a diferitilor intreprinzatori au grabit procesul de modernizare si echipare corespunzatoare a spatiului de lucru destinat depozitarii, manipularii si transportului.

Printr-un program riguros de investitii societatea, in raport cu cerintele, conditiile si normele Consiliului European a sustinut constructia de noi depozite, cumuland un spatiu de depozitare de 2000 mp dotat cu echipamente moderne prin ale caror caracteristici tehnologice se respecta normele impuse de igiena si pastrare a produselor.

Pe viitor societatea isi propune diversificarea gamelor de produse avute in distributie, largirea zonei de activitate prin cresterea volumului de productie, a serviciilor, care implicit, sa aduca la cresterea vanzarilor si a profitului.

Pentru livrarea marfurilor la timp si corectidudinea respectarii termenului de livrare stabilit societatea a hotarat achizitionarea de noi vehicule dotate corespunzator cu sisteme de refrigerare si compartimentate pentru game de productie distincte, cat si vehicule usoare, practice, pentru motorizarea echipei de vanzari.

c. Numarul de angajati

Echipa firmei SC MOCANU COMIND SRL este compusa din 93 de membri dintre care:

- Supervizori – 3

- Agenti comenzi – 21

- Agenti livrari – 16

- Manipulanti – 32

- Secretare, facturiste – 8

- Vanzatoare – 8

- Sef de magazin – 2

- Sefi de depozit – 3

d.Valori:

SC MOCANU COMIND SRL este o firma care face parte mai degraba din categoria organizatiilor responsabile, intrucat este orientata spre un sistem de valori mai complex printre care se eumera in special legalitatea si satisfacerea clientului si in general codul de conduita este orientat preponderent spre exterior.

In cele ce urmeaza vom trece in revista 10 dintre cele mai importante valori pe care se sprijina cultura organizationala a firmei:

1. Legalitatea

2. Satisfacerea clientilor

3. Responsabilitatea

4. Integritatea

5. Transparenta

6. Seriozitatea

7. Orientarea spre prosperitatea firmei

8. Orientarea spre inovare si spre imbunatatirea serviciilor oferite

9. Lucrul in echipa

Preview document

SC Mocanu Comind SRL - Pagina 1
SC Mocanu Comind SRL - Pagina 2
SC Mocanu Comind SRL - Pagina 3
SC Mocanu Comind SRL - Pagina 4
SC Mocanu Comind SRL - Pagina 5
SC Mocanu Comind SRL - Pagina 6
SC Mocanu Comind SRL - Pagina 7
SC Mocanu Comind SRL - Pagina 8
SC Mocanu Comind SRL - Pagina 9

Conținut arhivă zip

  • SC Mocanu Comind SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Te-ar putea interesa și

Drumul Vinului

Vinul cuceritor Insusirea vinului de a subjuga pe om “dupa al doilea pahar” ne este relevata si intr-o legenda egipteana, pe care o rezumam dupa...

Cadrul organizatoric al sistemului financiar și contabil al unei întreprinderi

CADRUL ORGANIZATORIC AL SISTEMULUI FINANCIAR ŞI CONTABIL AL ÎNTREPRINDERII 1.1. Prezentarea firmei a) elemente de identificare: denumire,...

Laborator Financiar-Bancar

Capitolul 1 CADRUL ORGANIZATORIC AL SISTEMULUI FINANCIAR ŞI CONTABIL AL ÎNTREPRINDERII 1.1. Prezentarea firmei a) elemente de identificare:...

Ai nevoie de altceva?