Analiza Costurilor la SC Roclip SA

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Finanțe
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 14 în total
Cuvinte : 2973
Mărime: 87.32KB (arhivat)
Publicat de: Pamela Drăghici
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

- Prezentarea întreprinderii

Entitatea „S.C. Roclip S.A”, cu sediul în Făgăraş, Str. Hurezului, Nr.2, Jud. Braşov este o persoană juridică română, având forma juridică de societate comercială pe acţiuni, tranzacţionată pe bursă, cu capital integrat privat, care îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu legile române şi cu statutul propriu.

S.C. ROCLIP Făgăraş S.A. este o societate privată, amplasată în centrul ţării, la distanţă aproximativ egală de marile centre urbane. Este înscrisă la Registrul Comerţului cu numărul J08/577/1991 şi are Codul de identificare fiscală: 1118994.

Înfiinţată în anul 1974, societatea are ca obiect de activitate principal producerea prin deshidratare a fulgilor de cartofi, fasole, mazăre şi secundar producţia agricolă.

Tipul de activitate, conform clasificării CAEN (Clasificarea Activităţilor din Economia Naţională) este „Prelucrarea şi conservarea cartofilor” având simbolul 1031.

S.C. ROCLIP Făgăraş S.A. s-a axat iniţial pe activitatea industrială de producere prin deshidratare a fulgilor de cartofi, având o linie de fabricaţie americană cu o capacitate de producţie de 750kg/h. În timp, gama de fabricaţie s-a îmbogăţit prin fabricarea fulgilor de fasole şi mazăre.

Societatea are în dotare o centrală termică proprie de 10t abur/h, la temperatura de 300ºC şi o presiune de 15 barri, sistem propriu de alimentare cu apă (constituit din puţuri forate, conducta de aducţiune apă, rezervoare de stocare şi reţea de distribuţie), reţea proprie de canalizare şi staţie proprie de epurare a apelor uzate cu un randament de 96%.

S.C. ROCLIP Făgăraş S.A. dispune de ateliere de întreţinere mecanică şi electrică, depozite pentru păstrarea materiei prime cu o capacitate de 20000t şi a produselor finite cu o capacitate de 800t, laboratoare pentru controlul calităţii materiei prime, a produselor finite şi pentru controlul apelor reziduale şi apei tratate folosită la centrala termică. S.C. ROCLIP Făgăraş S.A. mai beneficiază de construcţii ce oferă în perspectiva unei dezvoltări de activitate - pe care societatea şi-o propune, un spaţiu disponibil de 600 mp, precum şi terenuri cu o suprafaţă de 3000 mp. Societatea dispune de parc auto propriu şi poate livra orice cantităţi la sediul clientului.

Produsele pe care le fabrică această firmă sunt:

- Fulgi de cartofi

Produs obţinut din cartofi fierţi şi deshidrataţi, fără adaos de arome artificiale.

Conţinut: Cartofi, emulgator :monogliceride, stabilizator: pirofosfat acid de sodiu, conservant metabisulfit de sodiu, antioxidanţi :butilhidroxianisol, acid citric.

Calorii: 370 kcal/100 g

Mod de prezentare: Ambalaţi la cutii de 100g, cutii de 180g, sacoşe de 1kg, saci de 25 kg

- Piure de cartofi

Produs obţinut din fulgi de cartofi, fără adaos de arome artificiale.

Conţinut: Fulgi de cartofi, lapte praf, vegetale deshidratate, sare.

Calorii: 370 kcal/100 g

Mod de prezentare: Ambalaţi la cutii de 100g, saci de 25 kg

- Fulgi de fasole

Produs obţinut din fasole şi mazăre, fără adaos de arome artificiale.

Conţinut: Fasole, mazăre, emulgator :monogliceride, stabilizator :pirofosfat acid de sodiu, conservant :metabisulfit de sodiu, antioxidaţi :butilhidroxianisol, acid citric.

Calorii: 450 kcal/100 g

Mod de prezentare: Ambalaţi la cutii de 100g, cutii de 180g, sacoşe de 1kg, saci de 25 kg

- Fulgi de mazăre

Produs obţinut din mazăre, fără adaos de arome artificiale.

Conţinut: Mazăre, emulgator :monogliceride, stabilizator :pirofosfat acid de sodiu, conservant, metabisulfit de sodiu, antioxidanţi :butilhidroxianisol, acid citric.

Calorii: 450 kcal/100 g

Mod de prezentare: Ambalaţi la cutii de 120g, saci de 25 kg

Produsele şi serviciile pe care le oferă firma au ca piaţă principală de desfacere România.

Clienţii sunt firme importante de pe plan local şi naţional. Personalul e pregătit în mod constant în traininguri organizate de companie.

Preview document

Analiza Costurilor la SC Roclip SA - Pagina 1
Analiza Costurilor la SC Roclip SA - Pagina 2
Analiza Costurilor la SC Roclip SA - Pagina 3
Analiza Costurilor la SC Roclip SA - Pagina 4
Analiza Costurilor la SC Roclip SA - Pagina 5
Analiza Costurilor la SC Roclip SA - Pagina 6
Analiza Costurilor la SC Roclip SA - Pagina 7
Analiza Costurilor la SC Roclip SA - Pagina 8
Analiza Costurilor la SC Roclip SA - Pagina 9
Analiza Costurilor la SC Roclip SA - Pagina 10
Analiza Costurilor la SC Roclip SA - Pagina 11
Analiza Costurilor la SC Roclip SA - Pagina 12
Analiza Costurilor la SC Roclip SA - Pagina 13
Analiza Costurilor la SC Roclip SA - Pagina 14

Conținut arhivă zip

  • Analiza Costurilor la SC Roclip SA.doc

Alții au mai descărcat și

Politici și Practici Fiscale

I. Utilizarea impozitului ca instrument Cea mai mare parte a resurselor publice sunt prelevari obligatorii si de aceea se impune definirea...

Analiza Impozitului pe Profit

Propuneri privind cotele de impozit pe profit Nu se pot încheia aceste scurte consideratii asupra cotei de impunere, fara a fi exprimata opinia...

Moneda în România

Infiintarea bancii nationale a romaniei (1880) Banca Nationala a Romaniei este prima institutie de emisiune a statului roman independent....

Te-ar putea interesa și

Managementul și analiza situațiilor

MANAGEMENT FINANCIAR. CONCEPT, FUNCŢII 1.1. Consideraţii generale Managementul este unul din factorii esenţiali care explică de ce o ţară este...

Studiu Privind Elaborarea Politicii de Marketing la SC Roclip SA

INTRODUCERE Poporul român a optat definitiv pentru economia de piaţă şi mecanismul ei funcţional. Revoluţia din Decembrie 1989 are meritul de a-l...

Ai nevoie de altceva?