Studiu Privind Calitatea Serviciilor la Pensiunea Izvorul Alb

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 12 în total
Cuvinte : 2217
Mărime: 338.96KB (arhivat)
Publicat de: Artemisa Boca
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Elena Stoian

Cuprins

  1. Prezentarea generala a pensiunii Izvorul Alb 2
  2. Descrierea si analiza elementelor materiale 3
  3. Descrierea serviciilor oferite clientilor 4
  4. Atractii turistice 5
  5. Personalul pensiunii 8
  6. Analiza SWOT din perspectiva calitatii 8
  7. Concluzii, recomandari si pareri 10
  8. Bibliografie 11

Extras din proiect

Prezentarea generala a pensiunii Izvorul Alb

Pensiunea ,,Izvorul Alb” este amplasata in zona din Vatra Dornei. Statiunea Vatra Dornei denumita si Perla Bucovinei este situata la 105 km departare de municipiul Suceava, 40 km de Campulung Moldovenesc, 85 km de municipiul Bistrita. Statiunea Vatra Dornei este o localitate turistica foarte cautata datorita apelor termale, peisajului climei si facilitatilor de practicare al schiului precum si al manastirilor ortodoxe care impresioneaza atat prin vechimea lor cat si prin arhitectura lor.

Este o pensiune construita in vara lui 2008 accesibila ,bine pozitionata in Vatra Dornei la cca 1,5 km de centrul localitatii. Este un spatiu de cazare recent finalizat care doreste si pune la dispozitie toate dotarile de care turisii au nevoie. Pensiunea este catalogata la 3 margarete.

In Vatra Dornei se poate ajunge cu trenul dar si cu masina personala iar pentru turistii straini cel mai apropiat aeroport fiind cel din municipiul Suceava.

Descrierea si analiza elementelor materiale

Pensiunea dispune de 4 camere cu cate doua paturi, cu grupuri sanitare pe coridor, 6 camere cu cate 1 pat matrimonial cu grupuri sanitare proprii si un apartament special.

În camere paturile sunt din lemn de brad cu noptiere şi cu saltele Relaxa. De asemenea în fiecare cameră se află o măsuţă cu câte două sau trei scaune, un dulap cu umeraşe şi rafturi, câte un cuier cu etajeră şi o oglindă de 60x70 cm.

Încălzirea în camere şi băi este asigurată de centrala proprie clădirii.

Baia, frumos amenajata este dotată cu wc şi cabina cu duş. De asemeanea veţi mai găsi şi o oglindă, 4 prosoape din care 2 sunt pentru faţă şi 2 prosoape pluşate pentru baie, un dulap şi un coş de gunoi.

Bucataria are o suprafaţă de 30 mp, la realizarea acesteia am folosit gresie şi faianţă de culoare alb-galben iar mobilierul este din lemn de carpen. Este dotata cu un aragaz cu 4 ochiuri si cuptor, hotă, combină frigorifică mare, congelator, cuptor cu microunde, filtru de cafea, prăjitor paine, robot-mixer, cafetieră, maşină de spalat vase ,chiuveta de bucătărie, vase şi ustensile de bună calitate, veselă şi tacâmuri, seturi de căni şi pahare,etc.

Living are o suprafata de 40 mp. Aici întâlnim un spaţiu amenajat pentru deconectare, lecturare, conversaţie dispunem de un număr de 10 locuri pe canapele şi o măsuţă. Livingul este dotat cu un şemineu, televizor LCD prin cablu. Aici găsim şi un minibar de unde poţi servi băuturi calde ( ceai, cafea, cappucino.) dar şi băuturi reci alcoolice sau nealcoolice. Mobilierul este realizat din lemn de stejar. Tot în living se regăseşte o masă de billiard ca o alternativă pentru petrecerea timpului liber în cadrul pensiunii.

Preview document

Studiu Privind Calitatea Serviciilor la Pensiunea Izvorul Alb - Pagina 1
Studiu Privind Calitatea Serviciilor la Pensiunea Izvorul Alb - Pagina 2
Studiu Privind Calitatea Serviciilor la Pensiunea Izvorul Alb - Pagina 3
Studiu Privind Calitatea Serviciilor la Pensiunea Izvorul Alb - Pagina 4
Studiu Privind Calitatea Serviciilor la Pensiunea Izvorul Alb - Pagina 5
Studiu Privind Calitatea Serviciilor la Pensiunea Izvorul Alb - Pagina 6
Studiu Privind Calitatea Serviciilor la Pensiunea Izvorul Alb - Pagina 7
Studiu Privind Calitatea Serviciilor la Pensiunea Izvorul Alb - Pagina 8
Studiu Privind Calitatea Serviciilor la Pensiunea Izvorul Alb - Pagina 9
Studiu Privind Calitatea Serviciilor la Pensiunea Izvorul Alb - Pagina 10
Studiu Privind Calitatea Serviciilor la Pensiunea Izvorul Alb - Pagina 11
Studiu Privind Calitatea Serviciilor la Pensiunea Izvorul Alb - Pagina 12

Conținut arhivă zip

  • Studiu Privind Calitatea Serviciilor la Pensiunea Izvorul Alb.doc

Alții au mai descărcat și

Turismul rural în comuna Bran

Turismul rural, ecologic si cultural în comuna Bran Pe baza experienteiternationale si a practicilor întâlnite în ultimii ani, în România sunt...

Serviciile în Turism

Turismul reprezinta astazi, prin continutul si rolul sau, un domeniu distinct de activitate, o componenta de prima importanta a vietii economice...

Hotelurile Hilton

Hilton Hhonors Worldwide : Razboiul loialitatii Hotelurile Hilton privesc cele mai frecvente programe ale oaspetilor ca cel mai important...

Turism Rural

1.Itroducere in TRChiar dacă o definiţie a turismului rural ar putea părea ca fiind foarte simplă – acea formă de turism practicată în spaţiile...

Ai nevoie de altceva?