Managementul calității - Sistec SA

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 16 în total
Cuvinte : 4244
Mărime: 229.31KB (arhivat)
Publicat de: Leordean Spiridon
Puncte necesare: 0
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Loghin Petronela

Extras din referat

Promoveaza activ, atât ca distribuitori cat si ca integratori de soluţii, produse si servicii care satisfac cerinţele necesare proiectării, implementării si întreţinerii unei infrastructuri IT&C(intelligent technology). Echipa de specialişti, caracterizata prin competenta si respect fata de client, adaugă valoare produselor noastre, pentru a oferi siguranţa si puterea unei afaceri de succes.

SISTEC S.A. si-a început activitatea in decembrie 1994 ca firma mixta romano-germana. Daca in 1994 firma era producatore a mărcii proprii SCS, de-a lungul timpului SISTEC a încheiat parteneriate strategice cu producătorii de elita ai domeniului: Hewlett-Packard, CISCO, Microsoft sau Novell.

Politica de firma adoptata de SISTEC consta in dimensionarea si adaptarea permanenta si adecvata a ofertei noastre la cerinţele pieţei astfel încât sa fim capabili de a oferi produsul (serviciul) potrivit, in cantitatea, in locul, la momentul si preţul potrivit. La aceasta se adaugă creşterea expertizei prin training de înalta specialitate necesar pentru crearea si livrarea de autentice si reale valori-satisfacţie către clienţi.

Ne mândrim cu o echipa bine pregătita de specialişti autorizaţi: HP Open View, IIP Networking, CISCO, SMC, RiT, BICC, Novell si Microsoft care va sta oricind la dispoziţie pentru acordarea de consultanta, proiectarea si implementarea de soluţii IT.

Prezentarea organizaţiei

Denumirea „SISTEC" - societate comerciala pe acţiuni

Sediul social Strada Deva nr.1-7 - 3400, Cluj-Napoca

Registru J/12/3667/1994

Cod fiscal R 6524632

Telefon 40 264 190282

Fax 40 264 193700

Director general AUREL NETIN

„SISTEC" este o firma mica cu capital integral privat infiintata în anul 1994.

Daca în primii ani firma era producătoare a mărcii proprii SCS®, de-a lungul timpului, SISTEC a închei?* parteneriate strategice cu producătorii de elita ai domeniului.

SISTEC este în prezent:

- Producător calculatoare SCS®

- Corporate Reseller Hewlett Packard

- Distribuitor autorizat DTK Computer

- Distribuitor Samsung, Planet, Acome,IBM, COMPAQ,

- Distribuitor ECS, TYAN, PC CHIPS

- SYMANTEC Business Partner

- MICROSOFT OEM System Buider

- NOVELL Partner

- EPSON Reseller

In 1998 SISTEC a inaugurat reprezentanta din Bucureşti, care s-a dezvoltat permanent, realizând în prezent 10% din cifra de afaceri a firmei. Eforturile continue pentru asigurarea calităţii au dus la obţinerea certificatului de calitate ISO9002 si la începerea demersurilor pentru obţinerea certificării ISO2001/2000.

Cifra de afaceri (CA) a crescut continuu.

CA (mii $)

De-a lungul activităţii sale, SISTEC a colaborat cu numeroase firme de profil, lărgindu-si permanent reţeaua de dealeri. Printr-un sistem de facilitaţi acordate, prin gama larga a produselor oferite, disponibilitate si respect fata de client, a reuşit sa "fidelizeze" un număr de aproximativ 150-200 firme în toata tara.

Oferta noastră completa corespunde cerinţelor complexe venite din toate domeniile de activitate ale economiei româneşti. Clienţii noştri sunt organizaţii din:

- învăţământ,

- Bănci, Finanţe, Asigurări,

- Instituţii publice,

- Regii autonome,

- Organizaţii non profit,

- Mass media,

- Comunicaţii,

- Construcţii,

- întreprinderi industriale

Componenta vânzărilor, în anul 2000, a fost: 2000

Inca de la începutul activităţii firmei SISTEC, motorul principal al dezvoltării 1-a reprezentat brand-ul SCS (80% din calculatoarele comercializate de noi), în jurul căruia s-au construit parteneriate strategice si de durata cu furnizori de renume din domeniu si care a impus existenta unei echipe profesionale competente, capabila sa răspundă cerinţelor si exigentelor clienţilor săi.

Preview document

Managementul calității - Sistec SA - Pagina 1
Managementul calității - Sistec SA - Pagina 2
Managementul calității - Sistec SA - Pagina 3
Managementul calității - Sistec SA - Pagina 4
Managementul calității - Sistec SA - Pagina 5
Managementul calității - Sistec SA - Pagina 6
Managementul calității - Sistec SA - Pagina 7
Managementul calității - Sistec SA - Pagina 8
Managementul calității - Sistec SA - Pagina 9
Managementul calității - Sistec SA - Pagina 10
Managementul calității - Sistec SA - Pagina 11
Managementul calității - Sistec SA - Pagina 12
Managementul calității - Sistec SA - Pagina 13
Managementul calității - Sistec SA - Pagina 14
Managementul calității - Sistec SA - Pagina 15
Managementul calității - Sistec SA - Pagina 16

Conținut arhivă zip

  • Managementul Calitatii - Sistec SA.doc

Alții au mai descărcat și

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Sistem de management al calității

1. CARACTERIZAREA STANDARDELOR ISO 9000 1.1. Importanta standardelor ISO 9000 Standardizarea este o activitate aflata în relatie directa cu...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Te-ar putea interesa și

Sistemul calității la Avicena Computers

Competitia intensa pentru clienti, atat locala cat si globala, a condus la o crestere semnificativa a importantei calitatii, atat pentru produse...

Managementul Proiectelor

Management de Proiecte Pentru a raspunde cerintelor diverse si complexe ale clientilor, indiferent de domeniul de activitate al acestora,...

Ai nevoie de altceva?