Analiza designului de ambient interior în spațiile de cazare la Conacul Archia

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 10 în total
Cuvinte : 1887
Mărime: 2.47MB (arhivat)
Publicat de: Aristide Oros
Puncte necesare: 6

Extras din referat

Conacul Archia se află la 5 kilometri de centrul oraşului Deva. Deşi foarte aproape de această localitate, zona unde este situat Conacul este absolut ideală pentru relaxare. Fără zgomotul cotidian, într-un cadru natural care te duce cu gândul la vacanţele de la bunici, Conacul Archia este o adevarată oază de linişte. Pe de altă parte, cadrul natural este ideal pentru construirea unei echipe puternice prin teambuilding-uri.

Cea mai simpla cale de a ajunge la Conac este cu maşina. De pe drumul european E68, se intră pe drumul naţional DN7, iar apoi la 2,4km pe drumul comunal Dc124.

Dacă se vine cu trenul, din toate colţurile ţării, se ajunge în gara din Deva, şi de acolo se poate lua un taxi (aprox 12 lei) până la Conacul Archia.

Conacul Archia, o reinterpretare a stilului clasic burghez

Pensiunea boutique situată în imediata apropriere de localitatea Deva, Conacul Archia, este dovada vie a faptului că prin multa pasiune, dedicare si originalitate se pot construi proiecte frumoase care se diferenţiază prin creativitate şi prin actualizarea unui stil de design vechi, prin traducerea unor simboluri ale anilor ‘20 utilizând un limbaj modern.

Clădirea cu arhitectură contemporană, finalizata în anul 2008 şi surpinzator sau nu cu un fundament consolidat al unei vechi cooperative agricole de producţie, celebul CAP, se bucură de o suprafaţă amenajată de aproximativ 1500 mp distribuită pe trei nivele. Pe lângă calitatea excepţionala a serviciilor şi atmosfera primitoare, pensiunea se deosebeşte printr-un design special al fiecăreia dintre camerele pe care le găzduieşte.

Toate interioarele respectă o anumita temă de decorare însă aspectul general se prezintă destul de unitar. Spaţiul ne transpune parcă într-un alt timp însă nu ne lasă la voia întamplării ci ne opreşte în perioada de glorie a burgheziei.

Mobilierul vintage, uneori chiar foarte preţios, backgroundul de inspiraţie specifică şi accesorizarea personalizată oferă foarte multă stabilitate iar funcţionalitatea interioarelor este atent studiată pentru a crea tot confortul şi spaţiul de relaxare.

Amplul proiect de amenajare a fost personalizat de către gazdele Conacului, prin dna Szabo Virginia sub îndrumarea designerului Delia Ristovski. Rezultatul evident este un design autentic care prin fiecare amenajare transmite o anumită stare de spirit

Camera Maci

Simbol al somnului, al spiritului liber şi călător, macii sunt un vizual puternic pentru oricine. Dincolo de faptul ca sunt de culoare roşie, sunt tineri şi cresc pe cele mai singuratice soluri, macii sunt într-adevar nişte flori frumoase. Întamplarea face ca la Conac camera Maci să fie cea mai apreciată încăpere de către clienţi. Camera cu Maci este vedeta conacului şi inspiră foarte multa libertate şi prospeţime.

Camera Vânatoare

Chiar dacă multa lume nu este de acord cu ea, vânatoarea este cea care ne-a ajutat să fim prezenţi în zilele noastre. Vânătoarea inspira un aer de masculinitate, de putere, dar şi de siguranţa. Camera este dedicată celor care apreciază puterea oamenilor, care iubesc siguranţa, dar mai ales celor care înţeleg importanţa triumfului omului în aceasta lume. Camera de Vânătoare, cu un uşor aer sobru masculin, sugerează forţă şi asigura parcă o resursă de energie.

Camera Englezesc

Pare pompos, pare sobru şi nefamiliar. Cu toate acestea, camera în stil englezesc este una dintre cele mai iubite de la Conac. Faptul că e vopsită în roşu, lasă cu siguranţa o impresie oricui o vede, chiar şi fără să stea în ea. Este o camera cu atitudine, e stilata şi e de bun-gust. Este ideală pentru clienţii care vor să se simtă “lorzi”, într-o atmosferă intimă şi extravagantă. Camera decorată în stil Englezesc surpinde plăcut prin atitudine, stil şi bun-gust şi ne promite o experienţă de neuitat.

Preview document

Analiza designului de ambient interior în spațiile de cazare la Conacul Archia - Pagina 1
Analiza designului de ambient interior în spațiile de cazare la Conacul Archia - Pagina 2
Analiza designului de ambient interior în spațiile de cazare la Conacul Archia - Pagina 3
Analiza designului de ambient interior în spațiile de cazare la Conacul Archia - Pagina 4
Analiza designului de ambient interior în spațiile de cazare la Conacul Archia - Pagina 5
Analiza designului de ambient interior în spațiile de cazare la Conacul Archia - Pagina 6
Analiza designului de ambient interior în spațiile de cazare la Conacul Archia - Pagina 7
Analiza designului de ambient interior în spațiile de cazare la Conacul Archia - Pagina 8
Analiza designului de ambient interior în spațiile de cazare la Conacul Archia - Pagina 9
Analiza designului de ambient interior în spațiile de cazare la Conacul Archia - Pagina 10

Conținut arhivă zip

  • Analiza Designului de Ambient Interior in Spatiile de Cazare la Conacul Archia.doc

Alții au mai descărcat și

Turismul rural în comuna Bran

Turismul rural, ecologic si cultural în comuna Bran Pe baza experienteiternationale si a practicilor întâlnite în ultimii ani, în România sunt...

Serviciile în Turism

Turismul reprezinta astazi, prin continutul si rolul sau, un domeniu distinct de activitate, o componenta de prima importanta a vietii economice...

Hotelurile Hilton

Hilton Hhonors Worldwide : Razboiul loialitatii Hotelurile Hilton privesc cele mai frecvente programe ale oaspetilor ca cel mai important...

Turism Rural

1.Itroducere in TRChiar dacă o definiţie a turismului rural ar putea părea ca fiind foarte simplă – acea formă de turism practicată în spaţiile...

Ai nevoie de altceva?