Proiect mobilă - SC Mondomob SA

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 21 în total
Cuvinte : 3992
Mărime: 376.26KB (arhivat)
Publicat de: Arcadian Popa
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Alexandru Andrei

Extras din proiect

1. Descrierea generală a afacerii

1.1. Descrierea afacerii în care se doreşte să se intre

Firma noastra, S.C. “MondoMob” S.A., infiintata pe 20 ianuarie 2005, avand sediul pe strada Republicii nr. 41, Iasi, isi dedica activitatea realizarii unei game variate de articole din lemn destinate amenajarilor interioare.

Forma juridica de organizare a firmei este societate pe actiuni. Capitalul social este de 5000 euro, fiind un capital privat mixt: 51% italian si 49% roman. Profilul de activitate il reprezinta producerea si comercializarea de mobila.

Firma noastra isi propune sa scoata pe piata o gama variata de mobilier pentru dormitor sau camere de zi în pachet standard sau pe comanda speciala, precum si o linie de mic mobilier functional care se poate integra perfect într-un decor deja stabilit. De asemenea, prin intermediul acestei linii de mobilier clasic, asiguram consultanta conform metodelor occidentale în lucrul cu clientii. Materialele folosite in productia mobilierului, in principal lemn masiv combinat cu panouri si materiale de finisaj de inalta clasa, garanteaza pastrarea valorii si calitatii odata cu trecerea timpului.

Calitatea produselor este principala tinta a productiei si este sustinuta de fiecare etapa a procesului de fabricare, selectia esentei de lemn,eleganta formei proiectate, finetea taieturilor si forta imbinarilor, armonia sculpturilor si persistenta finisajelor.

Mobila clasica prezentata prin functionalitate si design poate umple un spatiu care va exprima cu adevarat personalitatea, libertatea si bucuria de a trai a fiecaruia.

Gama de mobile produsa de firma noastra, constând în sufragerii, dormitoare si mic mobilier, reprezinta doar prologul unei oferte mult mai extinse si al unor servicii mai ample care garanteaza un contract Flexibil, Eficient, Responsabil, Modern între noi, ca prestatori, si clientii care înteleg sa opteze pentru confort, calitate si bun-gust.

Despre noi

Ne caracterizeaza spiritul de echipa si permanenta orientare catre client, responsabilitatea si corectitudinea in tot ceea ce facem.

Misiunea pe care ne-o asumam este satisfacerea nevoilor si dorintelor clientilor nostri, gasirea celor mai potrivite solutii la cerintele specifice al acestora si crearea unui mobilier CLASIC, CONFORTABIL, FUNCTIONAL si DURABIL.

Viziunea noastra creativa imbina functionalitatea cu stilul subtil si deosebit care fac din fiecare piesa pe care o realizam un produs de inalta calitate si cu un design armonios. Pentru a va convinge de aceasta, va invitam sa vizualizati pagina de portofoliu in care prezentam unele dintre cele mai reprezentative creatii pe care le-am realizat.

1.2. Descrierea generala a produselor care se vor vinde

a. Utilizări eventuale ale produsului

Mobilierul este destinat pentru amenajarea urmatoarelor spatii:

- dormitoare;

- camere de zi;

- mic mobilier.

DORMITOARE

Mobila este devenirea lemnului.

Somnul tau are nevoie de un decor cât mai prietenos. Comod, relaxat, protejat si patruns de esentele lemnului care îmblânzeste raceala peretilor.

Esti mai energic si mai sensibil prin generozitatea lemnului care accepta sa se transforme în mobila pentru tine.

Poti alege decorul potrivit propriului tau stil si poti interveni pentru a-l adapta nevoilor tale pentru ca lemnul ti se supune si ti se daruieste prin intermediul mobilei.

Dormitor Contessina

Dormitor Cantu

Dormitor Marislava

Dormitor Giotto

CAMERE DE ZI

Mobila este perspectiva creatoare a lemnului

O sufragerie sofisticata si eleganta nu înseamna un trofeu achizitionat spre intimidarea prietenilor ci un loc de reuniune unde poposesti si revii cu placere, unde - ghemuit între pernele moi ale unei canapele - îti doresti ca dialogurile sa fie cât mai lungi pentru a-ti prelungi sederea.

Preview document

Proiect mobilă - SC Mondomob SA - Pagina 1
Proiect mobilă - SC Mondomob SA - Pagina 2
Proiect mobilă - SC Mondomob SA - Pagina 3
Proiect mobilă - SC Mondomob SA - Pagina 4
Proiect mobilă - SC Mondomob SA - Pagina 5
Proiect mobilă - SC Mondomob SA - Pagina 6
Proiect mobilă - SC Mondomob SA - Pagina 7
Proiect mobilă - SC Mondomob SA - Pagina 8
Proiect mobilă - SC Mondomob SA - Pagina 9
Proiect mobilă - SC Mondomob SA - Pagina 10
Proiect mobilă - SC Mondomob SA - Pagina 11
Proiect mobilă - SC Mondomob SA - Pagina 12
Proiect mobilă - SC Mondomob SA - Pagina 13
Proiect mobilă - SC Mondomob SA - Pagina 14
Proiect mobilă - SC Mondomob SA - Pagina 15
Proiect mobilă - SC Mondomob SA - Pagina 16
Proiect mobilă - SC Mondomob SA - Pagina 17
Proiect mobilă - SC Mondomob SA - Pagina 18
Proiect mobilă - SC Mondomob SA - Pagina 19
Proiect mobilă - SC Mondomob SA - Pagina 20
Proiect mobilă - SC Mondomob SA - Pagina 21

Conținut arhivă zip

  • Proiect Mobila - SC MondoMob SA.doc

Ai nevoie de altceva?