SC Imprest-Consult SRL

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 9 în total
Cuvinte : 1719
Mărime: 17.89KB (arhivat)
Publicat de: Haralamb Ignat
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

Sinteza executivului:

Firma Imprest-Consult S.R.L este o firma infiintata in anul 2004 avand ca obiect de activitate: activitati de contabilitate, revizie contabila, consultanta in domeniul fiscal care isi va desfasura activitatea in Bucuresti fara a avea alte sedii secundare.

Firma doreste sa furnizeze servicii complete de contabilitate, axandu-se in principal pe oferirea de consultanta si servicii de contabilitate in principal asociatiilor de locatari si bineinteles celorlalte firme existente pe piata.

Segmentul de piata tintit il reprezinta insa asociatiile de proprietari oferind consultanta si sprijin atat pentru transformarea lor din asociatii de locatari in asociatii de proprietari cat si sprijin economic si juridic constand in calculul cotelor de intretinere redactarea si calculul listelor de intretinere, tinerea evidentei contabile obligatorii, intocmirea actelor si documentelor necesare functionarii in conditii legale a oricarei firme, depunerea periodica (lunara, trimestriala, semestriala si anuala) a documentelor justificative, intocmirea de contracte de munca precum si servicii catre principalele organisme legale abilitate: Camera de Munca, pentru inregistrarea contractelor de munca, depunerea trimestriala a statelor de salarii, depunerea declaratiilor lunare privind contributiile cu asigurarile sociale obligatorii, precum si cu Administratia Financiara in vederea depunerii declaratiilor fiscale si a documentelor justificative.

Firma isi propune sa realizeze comercializarea propriului program de contabilitate: Expert care va facilita munca in domeniul contabil dar obiectivul principal il reprezinta atragerea clientilor din randul asociatiilor de proprietari.

Oportunitatea o reprezinta identificarea unei nise pe piata, a unei cereri nesatisfacuta pentru servicii contabile si de asistenta- reprezentata de faptul ca legislatia in vigoare va impune transformarea asociatilor de locatari in asociatii de proprietari precum si obligarea asociatilor de a lucra in conformitate cu legislatia in vigoare in domeniul contabil, ceea ce vechii administratori nu vor fi in cea mai mare masura capabili sa o realizeze.

Cercetarile de piata efectuate au ilustrat faptul ca piata ofera suficienti

potentiali clienti pentru a considera ca aceasta oportunitate este viabila, numarul clientilor fiind destul de semnificativ pentru a asigura sustenabilitatea si profitabilitatea afacerii. Serviciile prestate de firma Imprest-Consult se vor impune pe piata prin calitate si prin tarifele sub nivelul celor practicate de firmele de contabilitate existente pe piata.

Din punct de vedere financiar aceasta afacere nu va necesita mari investitii, pentru inceput fiind necesara achizitionarea unui apartament cu doua camere evaluat la 20.000 Euro, doua calculatoare performante evaluate la 1.200 Euro, doua imprimante performante Cannon Laser in valoare de 500 Euro mobilier si consumabile de birou in valoare de 800 Euro si un autoturism proprietate personala folosit in interes de serviciu. Personalul societatii este reprezentat de 3 angajati, fondul anual de salarii fiind de 7000 Euro. Fondul total de capital necesar este in valoare de 31.000 Euro, 21.000 Euro fiind asigurati din surse proprii de finantare, prin vinderea unui teren in comuna Pipera, iar 10.000 Euro reprezentand un credit pe o perioada de 5 ani la B.C.R cu dobanda de 10% pe an .

Serviciile companiei vor fi asigurate de o echipa tanara - media de varsta a personalului vizat fiind sub 35 ani - dinamica, moderna, dar mai ales flexibila, care sa stie sa se adapteze la cerintele societatii si implicit ale pietii si mai ales care sa stie sa lucreze ca o adevarata echipa, permitand companiei sa reactioneze prompt si intr-un mod profesional la schimbarile de pe piata si mai ales la schimbarile practicate de concurenta. Caracteristicile definitorii ale angajatilor companiei trebuie sa fie pasiunea pentru lucrul bine facut, responsabilitatea, flexibilitatea si parteneriatul strans cu clientii.

Preview document

SC Imprest-Consult SRL - Pagina 1
SC Imprest-Consult SRL - Pagina 2
SC Imprest-Consult SRL - Pagina 3
SC Imprest-Consult SRL - Pagina 4
SC Imprest-Consult SRL - Pagina 5
SC Imprest-Consult SRL - Pagina 6
SC Imprest-Consult SRL - Pagina 7
SC Imprest-Consult SRL - Pagina 8
SC Imprest-Consult SRL - Pagina 9

Conținut arhivă zip

  • SC Imprest-Consult SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Managementul Afacerilor

INTRODUCERE În activitatea productiv-economică si socială este necesară organizarea si conducerea, în măsura în care cunoasterea general este...

Ai nevoie de altceva?