Aplicarea Ornamentelor pe Unghii - SC Any SRL

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 3 fișiere: doc
Pagini : 11 în total
Cuvinte : 1484
Mărime: 603.33KB (arhivat)
Publicat de: Dorin Vieru
Puncte necesare: 5
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: STOICAN MIRELA

Extras din referat

ARGUMENT

APLICAREA ORNAMENTELOR PE UNGHII

Unghiile, o pasiune din totdeauna a doamnelor, vor fi protagonistele următoarelor sezoane. Date cu lac sau ojă, ornate cu migală şi eleganţă, lungi sau scurte, manichiura bine făcută reprezintă un atu, ele vorbesc despre noi şi este un eficient instrument de formare şi educaţie.

Arta împodobirii unghiilor cunoscută sub numele de Nail - Art cucereşte uşor, uşor România devenind cu paşi repezi o adevărată obsesie pentru doamne. Aşadar, adio demodatei ojei roz palid şi bun venit unghiei colorate şi fanteziei. Nail - Art înseamnă mai mult decât manichiură sau pedichiură. Atât unghiile de la mâini cât şi cele de la picioare pot să arate ca nişte adevărate bijuterii care se vor asorta de minune cu ţinuta de seară. Nail - Art nu e doar un accesoriu de ocazie, există şi modele care se potivesc cu o ţinută în jeanşi sau o ţinută de zi pentru birou sau plimbare.

CAPITOLUL I

1.1. Scurt istoric

S.C. Any S.R.L. s-a înfiinţat în 10.06.2001 cu un capital social de 2100 Ron. Activitatea acesteia o constitue „ Estetica şi igiena corpului omenesc”. Pe tot acest parcurs firma şi-a mărit capitalul social cu un procentaj de 40 %. Acesta fiind determinat de gradul de utilizare a capacităţii sale. Cota de piaţăa salonului este de 8 % fiind susţinută de 15 angajaţi dintre care 4 frizeri, 7 coafeze, 2 manichiuriste şi 2 pedichiuriste. Salonul Any are în contul său numeroase modele de coafuri, tunsori şi cele mai noi tehnici în manichiură şi pedichiură. Condiţia esenţială o reprezintă modul în care te porţi cu clientul, experienţa şi asigurarea unui ambient plăcut în incinta salonului. Acesta îşi are începută activitatea de aproximativ şase ani în care a ştiut să îşi atragă clienţii prin preţuti accesibile, oferte, dar şi o satisfacţie plăcută a clineţilor.

Salonul S.C. Any S.R.L. este amplasat într-o zonă centrală din Municipiul Focşani. Salonul beneficiează de vecinătatea unui loc intens circulat. Amplasarea salonului este pe bulevardul Bucureşti, numărul 4, aflându-se într-o zonă uşor accesibilă, iar în vecinătate Banca Transilvania şi un magazin de bijuterii „Coral”.

Preview document

Aplicarea Ornamentelor pe Unghii - SC Any SRL - Pagina 1
Aplicarea Ornamentelor pe Unghii - SC Any SRL - Pagina 2
Aplicarea Ornamentelor pe Unghii - SC Any SRL - Pagina 3
Aplicarea Ornamentelor pe Unghii - SC Any SRL - Pagina 4
Aplicarea Ornamentelor pe Unghii - SC Any SRL - Pagina 5
Aplicarea Ornamentelor pe Unghii - SC Any SRL - Pagina 6
Aplicarea Ornamentelor pe Unghii - SC Any SRL - Pagina 7
Aplicarea Ornamentelor pe Unghii - SC Any SRL - Pagina 8
Aplicarea Ornamentelor pe Unghii - SC Any SRL - Pagina 9
Aplicarea Ornamentelor pe Unghii - SC Any SRL - Pagina 10
Aplicarea Ornamentelor pe Unghii - SC Any SRL - Pagina 11

Conținut arhivă zip

  • Aplicarea Ornamentelor pe Unghii - SC Any SRL
    • coperta.doc
    • proiect.doc
    • TEMA.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?