Analiza societății SC Realcom SA

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 9 în total
Cuvinte : 1846
Mărime: 21.08KB (arhivat)
Publicat de: Sabrina Leonte
Puncte necesare: 6
studiu de caz pt. un proiect economic

Extras din referat

Prezentarea societatii

SC REALCOM SA este o societate comerciala pe actiuni cu capital privat. Societatea s-a infiintat in anul 1998 fiind inregistrata la Registrul Comertului sub nr.J20/141/1998, si are codul de inregistrare 14811587 atribut fiscal R inca de la infiintare.

Obiectul de activitate al societatii il constituie prelucrarea si industrializarea laptelui ,activitate clasificata conform cod CAEN 5521.

SC REALCOM SA are sediul in orasul Simeria ,str.Principala,nr.25, iar activitatea si-o desfasoara la punctul de lucru situat in satul Carpinis,nr.25-29.

Capitalul social subscris si varsat,asa cum rezulta din actele constitutive al societatii si conform balantei de vericare la 31.12.2006 este de 1.000.000 ron . Actionariatul societatii are urmatoarea structura :

- SC LACTO COM SRL cu un aport de 500.000 ron reprezentind 50% din totalul actiunilor

- D-nul. Toma Ion cu un aport de 50.000 ron reprezentind 5% din totalul actiunilor

- SC BIOMAR SRL cu un aport de 150.000 ron reprezentind 15% din totalul actiunilor

- D-nul. Iancu Lucian cu un aport de 150.000 ron reprezentind 15% din totalul actiunilor

- D-nul. Pacurar Mihai cu un aport de 150.000 ron reprezentind 15% din totalul actiunilor

Administratorul societatii a fost numit D-nul . Jurca Florin , iar conducerea evidentei contabile este asigurata de

SC EXPERT CONTAB SRL prin D-na. Irimie Mariana si D-nul. Ion Marian.

In anul 1999 SC AMIDALA SRL Deva a devenit actionar la SC REALCOM SA si aduce aport de capital un teren de 850 ha , evaluat la 500.000 ron devenind astfel actionar majoritar .

Despre activitatea societatii SC REALCOM SA

Societatea SC REALCOM SA isi desfasoara activitatea de productie intr-o fabrica proprie obtinind certificarea ISO 9001 din anul 1999. Dotarea cu utilaje moderne,de mare capacitate,s-a facut din fonduri Phare nerambursabile ,dupa studii amanuntite si atente de fezabilitate si rentabilitate.Fabrica are laborator propriu pentru analiza produselor obtinute, asistat de personal de specialitate cu inalta calificare ( 2 ingineri cu specialitatea chimie alimentara,4 laborante ).In fabrica lucreaza 100 muncitori in 3 schimburi ,4 medici veterinari,15 tehnicieni si 3 echipe de mecanici de intretinere. Nu s-au neglijat nici problemele legate de protectia mediului si drept urmare la societate lucreaza trei ingineri specializati in ingineria mediului care monitorizeaza in permanenta emisia de noxe si substante care ar putea cauza poluarea mediului inconjurator.

Conform datelor furnizate de firma ,pe anul 2006 SC REALCOM SA ,a avut o cifra de afaceri de 10.000.000 EUR si un beneficiu de 1.500.000 EUR. De asemenea s-au facut investitii pentru extindere si modernizare contractindu-se un credit de 1.000.000 EUR pe o durata de cinci ani.

Societatea isi comercializeaza produsele printr-o retea proprie de magazine situate in zona de vest si centrala a tarii,fiind in negocieri cu o firma austriaca pentru livrare de produse si in alte tari din Uniunea Europeana.

Concret , produsele fabricate sunt laptele si untul cu diferite concentratii de grasime , iaurturi si alte derivate,frisca lichida,brinzeturi fermentate si maturate.Produsele se adreseaza tuturor segmentelor de populatie,indiferent de virsta si se comercializeaza la preturi accesibile , sub preturile de vinzare ale

Preview document

Analiza societății SC Realcom SA - Pagina 1
Analiza societății SC Realcom SA - Pagina 2
Analiza societății SC Realcom SA - Pagina 3
Analiza societății SC Realcom SA - Pagina 4
Analiza societății SC Realcom SA - Pagina 5
Analiza societății SC Realcom SA - Pagina 6
Analiza societății SC Realcom SA - Pagina 7
Analiza societății SC Realcom SA - Pagina 8
Analiza societății SC Realcom SA - Pagina 9

Conținut arhivă zip

  • Analiza Societatii SC Realcom SA.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza societății SC Aquapol SA

1. PREZENTAREA SOCIETATII S.C. AQUAPOL ROMANIA S.A. a fost infiintata in anul 1991, ca societate pe actiuni cu capital privat romanesc si este...

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Ai nevoie de altceva?